Terzioğlu’ndan Eto’o Müjdesi

AsbaşkanıBora Terzioğlu, Samuel Eto’o, kamp dönemi ve yeni sezon hedeflerine değindi …

Terzioğlu’ndan Eto’o Müjdesi
1 Ağustos 2017 14:27

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Samuel Eto’o, kamp dönemi ve yeni sezon hedeflerine değindi.

Bazı medya organlarında yer alan transfer dedikodularına değinen Bora Terzioğlu, kendilerine ulaşan bir teklif olmadığını ve yıldız oyuncunun bu sezon da Antalyaspor forması giyeceğini aktardı.

Salzburg’da yapılan kamp dönemine de değinen Terzioğlu, oyuncuların çarşamba günü 19.00’da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde toplanacağını ve 5 Ağustos tarihinde oynanacak Alanyaspor maçının ardından maç haftasına gireceklerini söylerken, havanın çok sıcak olması durumunda hazırlıkları Isparta gibi Antalya’ya nazaran daha serin bir yerde gerçekleştireceklerini söyledi.

Hazırlık döneminde üç ciddi hazırlık maçı oynadıklarını da aktaran Terzioğlu, bu maçların tüm oyuncuların performanslarının değerlendirmesi açısından iyi olduğunu savunarak şunları söyledi:

Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takıma en fayda sağladığını düşündüğümüz ismi kadromuza katacağız. 10 numara pozisyonunda oynayan bir orta saha ve bir de defans bölgesine transfer yapacağız. Yeni sezonda hedefimiz doğrudan Avrupa Kupaları’na katılan bir konumda olmak.