Tecrübe

Bu kadar üzerimize gelen bir rakip olursa Antalyaspor cezayı kesiverir …

Tecrübe
22 Şubat 2017 09:57

Takım son derece kötü oynadı. Karşımızda son vuruşları ve asist yapmayı becerebilen bir takım olsaydı bugün belki de 3-4 tane yemiş bir takım taraftarı olarak burada bombardıman yapıyor olacaktık. Karabükspor deplasman fakiri bir takım. Bizde Yekta oyundan çıktı, orta alan tamamen rakibe geçti. Sandro çok yetersiz kaldı o bölgede. Karabükspor baktı ki Antalyaspor sahasından çıkmıyor, yüklendikçe yüklendi. Bir yan top pozisyonunda 9 tane Karabüklü saydım ceza alanının içinde, bir tane de yayın biraz berisinde. Geriye sadece kaleci kalıyordu, o da kalesindeydi.

Bu kadar üzerimize gelen bir rakip olursa Antalyaspor cezayı kesiverir. Öyle de oldu zaten. Kontraatak tarzı bir atakta Sakıb mükemmel bir asist yaptı, kaleci de sanırım Eto’o ile çarpışmamak için elini ayağını uzatmayınca Eto’o cezayı kesiverdi. Bu pozisyon çok önemliydi. Orada kaleci Allah ne verdiyse girseydi, Eto’o tekmeye kafa sokmuş olacaktı. Aslına bakarsanız soktu yani,hani deriz ya ”Ölümüne” diye,işte aynen öyle bir pozisyondu. Bu, takım psikolojisinin ne durumda olduğunu gösteriyor. Takım berbat oynadı ama tekmeye de kafa soktu, galibiyeti çok istedi oyuncularımız ve aldılar da.

Ligin başından beri hatta son iki haftada hakem hataları başımıza bela olmaya başladı. Antalyaspor tribünü yerine başka bir tribün olsa çoktan ceza alacak şeyler olmuştu. Ama biz tribün olarak takımımızı düşünüyoruz. Antalyaspor yönetiminin gerekli lobileri yapması gerekiyor. Zira dün takımının oynadığı rezil futbola bakmadan konuştu 2 puan önümüzdeki takımın başkanı. Hakemleri yerden yere vurdu filan… İnsanın gülesi geliyor. Konyaspor maçında bize yapılanlar kendilerine yapılsa sanırım ligden çekilirlerdi. Hoş o hatalara rağmen biz enselerindeyiz ve bunun korkusu başladı şimdi.

İnanılmaz bir fikstür avantajımız var. Aslında bunu avantaja biz çevirdik. Takım düşmemeye oynasaydı dezavantaj olacak olan fikstür ,şimdi tamamen avantaj oldu. Beşiktaş, Galatasaray, Başakşehir, Trabzonspor gibi takımlar hep Antalya Arena’ya gelecekler. Bizim yapmamız gereken tek şey bu dört takıma Antalya Arena’yı cehenneme çevirmektir. Sahaya çıktıkları andan itibaren ayaklarını titretmeliyiz ki deplasmanı iliklerine kadar yaşatalım. Bu yüzden bu şehrin artık gerekli sayıda tribünlerde olması gerekiyor. Belki de bu takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek, belli mi olur?

 

 

 

ETİKETLER: ,