Taraftarlardan Gençlerbirliği Seferberliği

Antalyaspor taraftarları, Gençlerbirliği maçı öncesinde kentte adeta seferberlik ilan etti …

Taraftarlardan Gençlerbirliği Seferberliği
3 Kasım 2016 11:08

Antalyaspor taraftarları, Gençlerbirliği maçı öncesinde kentte adeta seferberlik ilan etti.

Antalyaspor taraftarlarının yanı sıra, 07 Gençlik ve Grup 1966 taraftar grupları maç için Antalya Belediyeleri, yerel haber kanalları ve Antalyalılara çağrıda bulunarak  Gençlerbirliği maçı için tribüne davet etti.

Sosyal medyadan belediyeleri destek vermeye çağıran 07 Gençlik üyeleri,  Muratpaşa Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi’nden bilboard konusunda dönüş aldı. Öte yandan sosyal medya hesabından açıklama yapan grup lideri Gürhan Güneyli, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bu hafta sonu mazeretsiz herkesi stada bekliyoruz. Gençlerbirliği karşısında stadı full doldurmalıyız. Bu maçı taraftar aldıracak, başka yolu yok. 07 Gençlik üstüne düşen görevin farkında ve ona göre hazırlıklarına başladı bile. Belediyeleri harekete geçirip bilboardlara Antalyaspor maçı için destek istedik. İlk çağrımıza cevap Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten geldi, sıra diğer belediyelerde. Yaşasın şehrine ihanet etmeyen tribün çocukları.

Ayrıca Grup 1966 adına açıklamada bulunan Yılmaz Yıldız, yaptığı konuşmada salı gününden itibaren çalışmalara başladıklarını ve Gençlerbirliği maçına konsantre olacaklarını belirtti. Yılmaz Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Gençlerbirliği maçı bizim için hayati önemdedir. Mazeretsiz herkes bu maça gelmek zorundadır. Herkes bu davanın, takımının, şehrinin kötü gününde yanında olmalıdır. Güney Kale Arkası’nda kıpkırmızı bir diriliş ateşi yanacak. Omuz omuza bu takımı yerden tutup kaldıracağız. Bu bağlamda bu maça tüm dava arkadaşlarımın konsantre olmasını istiyorum. Biz tribün olarak bu takımı çok defa ayağa kaldırdık. Takımın bize ciddi anlamda ihtiyacı var. O halde takım sahaya, bizler tribüne çıkıp bir bütün olup bu maçı kazanacağız. Haydi Antalya, diriliş başlıyor.