Taraftara Küsülmez

Hatice Merve Korkmaz yazdı…

Taraftara Küsülmez
1 Ekim 2019 08:56

Evet doğru okudunuz, taraftara küsülmez.

Futbolcusu da, teknik heyeti de, hocası da taraftara küsme gibi bir girişimde bulunmamalıdır.

Bu kulübün gerçek sahibi, çıkarsız seven taraftarıdır. Her zaman yazarım ve yazmaktan asla vazgeçmem. KRAVATLILAR GİDER, ATKILILAR KALIR.

Bu takımın her zaman arkasında olduğumuzu söyledim. Taraftarlar da böyle düşünüyor ki pazar günü Antalya’nın alev alev sıcağı Maraton tribününe vururken bu tribün full çekiyor. Eylül ayının sonlarında denizde güneşlenebilme imkanına sahipken Maraton tribününde güneşlendi büyük Antalyaspor taraftarı. Zaten TFF’nin maçı verdiği saat çok garip. Antalya gibi bir şehide, Akdeniz ikliminde  bu ayda ve o saatte havanın halen sıcak olacağını bilmiyorlardı galiba. Velhasılıkelam, o sıcağa rağmen statta hatrı sayılır bir kalabalık vardı.

Buna rağmen siz maç sonunda o insanları hiçe sayıp, direkt soyunma odasına gittiniz. Neye göre o soyunma odasına gidildi?

Bu taraftar çağırdığı zaman neden gelinmiyor?

Oyun başlarında da gelinmiyor. Sahamızda harika bir futbol oynayıp enfes goller atmışız ve 3 puanı 3 golle taçlandırmışız. Ama siz maç sonunda taraftarınıza koşmak yerine soyunma odasına gidiyorsunuz. “Yönetim, futbolcu, taraftar el ele, hep birlikte güzel günlere” derken taraftara mı tavır alıyorsunuz? Siz kazanamasanız bile bu armanın hakkını verdiğiniz zaman biz sizi her zaman kucaklamadık mı? Ne zaman kendi evimizde, kendi çocuklarımıza karşı durduk? Üstelik kazanırken nasıl böyle bir şey yapalım! Cidden yapılan tutum hiç de hoş değildi. Böylesine güzel bir galibiyetin üzerine böyle bir gölge düşürmek nedir Bu taraftar değil midir sizinle deplasman deplasman gezen? Gittiğin yerlerde yalnız kalma diye koşa koşa her maçına gelen bu taraftar değil midir?

Kırgınlık küskünlük olsa da armanın hakkını verdikten sonra biz her zaman her yerde 12. adam olarak sahada, tribünde, arkanızda her yerde olacağız. Kırgınlık ve küskünlük olmasın. Her hafta birlik ve beraberlik içerisinde maçtan önce, maçtan sonra taraftarlar ve takım bir bütün olsun.

Haftamız Antalyasporumuzun galibiyeti kadar güzel, Hakan Özmert’in füzesi kadar keyifli geçsin büyük Antalyasporlular.

Sevdamız kalbinizden düşmesin.

Haftaya görüşmek üzere…