Taraftar Gruplarından Menderes Türel Ziyareti

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik ve Grup 1966 liderleri Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti …

Taraftar Gruplarından Menderes Türel Ziyareti
30 Aralık 2016 17:55

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik ve Grup 1966 liderleri Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

Yapılan ziyaretin Döşemealtı’nda açılacak olan yeni Antalyaspor Tesislerinin açılış gününde yapılacak olan etkinlik ve konser ile ilgili olduğu belirtildi. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı açılışta Hande Yener sahne alacağı ve açılışın 7 Ocak Cumartesi saat 14.30’da yapılacağı bildirildi.

Ziyaretle alakalı iki grup lideri sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

Gürhan Güneyli: ”Bugün Menderes başkanla yaptığımız toplantıda haftaya cumartesi 07.01.2017 tarihinde saat 14.30 açılacak yeni tesislerimize Antalya Arena’dan otobüs kaldırılması konusunda ricada bulunduk. Ayrıca tesislerimizin açılışında yapılacak etkinliklere gerekli ilgi ve alakayı katılımlarımızla göstereceğiz. Tesis açılışına özel 500 adet polar ve atkı derneğimiz tarafından katılım gösteren üyelerimize dağıtılıcak.

Yılmaz Yıldız: ”Menderes Türel başkanımızın misafiriydik. Yeni yılda 07.01.2017 Cumartesi açılacak yeni Antalyaspor tesislerine tüm taraftarlarımızı davet etti. Etkinlikler çok güzel, konsere Hande Yener geliyor. Bu etkinliğe katılacak kardeşlerime dernek olarak 500 adet polar dağıtacağız.