Taraftar Grupları Arasında Uçak Gerginliği

Grup 1966 ve 07 Gençlik taraftar gruplarının arası, dönüş yolculuğu sebebiyle açıldı …

Taraftar Grupları Arasında Uçak Gerginliği
28 Şubat 2016 23:45

Antalyaspor’un Sivasspor ile golsüz berabere kaldığı maçın ardından 15 kadar Grup 1966 taraftar grubu üyesinin dönüş yolculuğunu uçakla yapması eleştirilere neden oldu.

Sivas’a gelerek takımlarını yalnız bırakmayan Grup 1966 ve 07 Gençlik’in arası dönüş yolculuğu sırasında açıldı. Otobüsle deplasman yapan iki taraftan Grup 1966’nın uçakla dönmesi taraftar grupları arasında gerilime neden oldu.

07 Gençlik grubu üyeleri, Grup 1966 taraftar grubu lideri Yılmaz Yıldız ve beraberindekileri kendileriyle gelen 15-16 yaşındaki taraftarları yalnız bırakmakla suçladı ve buna yönelik olarak kendilerinin davet edilmemeleri sebebiyle dışlandıklarını hissetiklerini belirtirken, Grup 1966 grubu ise aileleri ile yolculuk yapmaları sebebiyle uçağı kullandıklarını belirttiler.

Sosyal medya üzerinden de iddialarını karşılıklı olarak dillendiren taraflar, yaptıkları açıklamalar ile ortamın gerilmesine sebep olurken ilerleyen günlerde yaşanacak olası gelişmeler konusunda soru işareti oluşturdular.

Öte yandan Antalyaspor taraftarları da sosyal medyada devam eden bu gerginlikten ve iki grubun arasındaki problemden rahatsız olduğunu dile getirdiler ve iki tarafa da sağduyu çağrısında bulundular.

Yaşanan olayların Antalyaspor taraftarlarına yakışmadığını belirten Antalyaspor taraftarları, taraftarların yıkıcı davranmak yerine daha da kenetlenerek birlik beraberlik içinde olmaları gerektiğini savundular.