Taraftar Gruplarından Konyaspor Maçı Çağrısı

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik ve Grup 1966, Pazar günü seyircisiz oynanacak Antalyaspor – Atiker Konyaspor maçına dair ortak açıklama yaptı…

Taraftar Gruplarından Konyaspor Maçı Çağrısı
7 Eylül 2016 19:58

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik ve Grup 1966, Pazar günü seyircisiz oynanacak Antalyaspor – Atiker Konyaspor maçına dair ortak açıklama yaptı.

Sosyal medya hesaplarından grup üyelerine çağrı yapan taraftar grupları, Antalya Spor Şube Müdürü Osman Yıldız ile yaptıkları görüşmeye dikkat çekti.

Maç günü stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınacağı vurgulanırken, taraftarların herhangi bir olaya karışmaması istendi.

Ayrıca Antalya’ya gelecek A.Konyaspor taraftarının karşılanarak çiçek takdim edileceği açıklandı.

07 Gençlik ve Grup 1966’nın yayınladığı ortak açıklama şu şekilde:

“Tribün Liderlerimizin Bugün Antalya Spor Şube Müdürü Osman Yıldız İle Gerçekleştirdiği Toplantıda Spor Şube Müdürümüz Konyaspor Maçında Alınan Tedbirleri Ve Yapılması Gerekenleri Anlattı. Osman Müdür Konyaspor Maçında Geniş Güvenlik Önlemleri Alınacağını Ve Her 20 Metrede Bir Polis Olacağını Ayrıca Stadyumun Etrafına Antalyaspor Taraftarlarının Gelemeyeceğini Belirtti. Münferit Yada Grup Halinde Stadyum Etrafında Bulanacak Taraftarlara 6222 Sayılı Kanun Gereği İşlem Yapacaklarını Belirten Osman Müdür Kesinlikle Bu Konuda Taviz Verilmeyeceğini Ve Kendisinin İyi Niyetle Hiçbir Antalyaspor Taraftarının Ceza Almasını İstemediğini Belirtti. Bu Yüzden Hiçbir Grup Üyemizin Stadyum Etrafında Olmasını İstemiyoruz Maçı Dernek Lokalimizde Topluca İzleyeceğiz. Ayrıca Yeni Bir Duruş Sergileyerek Konyaspor Taraftarlarının Taşlanmasına Veya Saldırılmasına İzin Vermeyeceğiz Bu Sebeple Özellikle İlçelerde Bulunan Üyelerimizin Bu Karara Uymalarını Ve Kesinlikle Herhangi Bir Olaya Karışmamalarını İstiyoruz. Aldığımız Bu Karara Uymayan Üyelerimizin Tespitini Yapıp Gruptan Uzaklaştıracağımızında Bilinmesi İstiyoruz ! Yeni Bir Sayfa Açarak Bu Duruşu Sergileyip Ülkemizin Zor Dönemlerden Geçtiği Bugünlerde Bu Gergin Ortamın Son Bulması İçin Çabalıyoruz. Hiçkimsenin Zarar Görmemesi Ve Hiçbir Annenin Gözünden Yaş Akmaması İçin Bu Kararı Almış Bulunmaktayız ! Sayın Valimiz Sayın Emniyet Müdürümüz Ve Sayın Spor Şube Müdürümüzün Telkinleri İle Cennet Antalyamıza Gelecek Konyaspor Taraftarlarına Hoşgeldiniz Deyip Çiçek Takdim Edeceğimizide Tüm Kamuoyunun Bilmesini İSteriz….”