Nuri Şahin Süper Kupa’nın Önemine Değindi

Nuri Şahin çarşamba günü oynayacakları Süper Kupa maçının önemine değindi.

Nuri Şahin Süper Kupa’nın Önemine Değindi
2 Ocak 2022 16:17

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, düzenlediği basın toplantısında çarşamba günü Katar’da oynayacakları Süper Kupa maçına dair açıklamalarda bulundu. 

Antalyaspor’un çarşamba günü oynayacağı kupa maçının kulüp ve futbolcular açısından oldukça büyük bir şans olduğuna dikkat çeken Nuri Şahin, tek bir maçla kulüp tarihine geçme imkanı olduğunu söyledi. 

Camia olarak çok istedikleri bir kupa maçı oynayacaklarının altını çizen Şahin, “Bu final kulübümüz ve futbolcularımız için çok büyük bir şans. Futbolcular kendi CV’lerine bir kupa yazabilecekler. Tek bir maçla kulübümüzün tarihine geçecekler. Bunun avantajı var. Çok güzel bir maç bizi bekliyor. Her futbolcumuz bu maçı oynayabileceği için çok mutlu ve istekli. Bir futbolcunun kupa finaline ekstra bir motivasyona ihtiyacı varsa, zaten o futbolcudan bir şey olmaz açıkçası. Camia olarak çok istediğimiz bir kupa. Ben kendimden çok camia ve kulüp için istiyorum. Biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şehrin bu kupayı ne kadar istediğinin farkındayız. Futbol Sorumlusu olarak ilk finalime çıkacağım ama ben daha çok yol arkadaşlarımla, başkanımızla, yönetimimizle, taraftarımızla bir kupa sevinci kazanmak istiyorum. Onlarla o sevincimi paylaşmak istiyorum. Beni finalde heyecanlandıran bu.” ifadelerini kullandı.