Çetin: “Kupa Kazanan İlk Başkan Olmak İstiyorum”

Başkan Aziz Çetin, Süper Kupa finali ve Nuri Şahin’e dair açıklamalarda bulundu.

Çetin: “Kupa Kazanan İlk Başkan Olmak İstiyorum”
2 Ocak 2022 09:26

Yeni Şafak’ın sorularını yanıtlayan Başkan Aziz Çetin, Süper Kupa finali ve Nuri Şahin’in takımın başına geçirilmesine dair açıklamalarda bulundu.

Nuri Şahin’i takımın başına getirerek çok isabetli bir karar verdiklerini söyleyen Aziz Çetin, “Hayatın her alanında değişim kaçınılmazdır. Futbolda bazen gelecek için cesur kararlar almak zorunda kalabiliyorsunuz. Aklımıza gelen isim futbolcumuz Nuri Şahin oldu. Kendisi en az 3-4 yıl daha futbol oynayabilecekken, hazır olduğunu bize iletti, yönetim kurulumuza bir sunum yaptı ve bizi etkiledi. Nuri Şahin sadece A takımımızı yönetmekle kalmayacak, futboldaki tüm yaş gruplarımızın organizasyonunu da kendisi sağlayacak. Yani, futbolun başındaki isim olacak.” dedi.

5 Ocak’ta Katar’da oynanacak Süper Kupa finalini kazanarak kulüp tarihinin ilk resmi kupasını kazanmak istediklerini ifade eden Çetin, “2001 ve 2021 yılları, kulübümüzde iki önemli yıldır. İki kez Türkiye Kupası finali oynadık. Antalyaspor’un ilk kupasını kazanan başkan olmak benim için torunlarıma bırakacağım en büyük miras olacak. Katar’da belki rakibimiz de biz de taraftarımızdan yoksun olacağız ama biz kazanacağımıza yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

Maç günlerinde Antalya Stadyumu’nun doluluk oranını artırmak için de planları olduğunu söyleyen Aziz Çetin, “Atatürk Stadı’nın havası, da ambiyansı da bir başkaydı. Elbette Antalya Stadyumu’nu da doldurmak istiyoruz. Bunun kısa vadedeki çaresi, sportif başarıdan geçiyor. Uzun vadede ise aidiyet duygusunun küçük yaşlardan beri aşılanması. Şehrinin takımını destekleyenlerin sayısını artıracağız. Anaokulu ve ilköğretim okullarımızdaki çocuklarımıza kırtasiye setleri dağıtıyoruz. Armamız her eve girecek.” diye konuştu.

Başkan Aziz Çetin’in Yeni Şafak’a verdiği röportajın detaylarına bu linkten ulaşabilirsiniz.