Groenendijk: “Büyük Hayal Kırıklığı Var”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk maçın ardından büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi.

Groenendijk: “Büyük Hayal Kırıklığı Var”
6 Ocak 2022 01:01

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından yaptığı basın toplantısında soyunma odasında büyük hayal kırıklığı olduğunu söyledi. 

Maçın ilk 45 dakikasının Beşiktaş’ın hakimiyetinde geçildiğini vurgulayan Alfons Groenendijk, “İkinci yarı değişikliklerle oyunu dengeledik. Pozisyonlara girdik ve golü bulduk. Uzatma bölümünde iyi oynadık. Beşiktaş da şans buldu ama daha çok bizim kontrolümüzde bir oyun geçti. Futbolda finalde kaybetmek en kötü duygulardan biridir. Penaltılarda kaybetmek bu kötü duyguyu arttırır. Soyunma odasında büyük bir hayal kırıklığı var. Futbolcular umarım en kısa zamanda toparlanır.” diye konuştu. 

Maç içinde son dakikadaki pozisyona da değinen Groenendijk, “Pozisyonun açık şekilde el olduğu söylendi. Sonra baktığımızda neden VAR’a gidilmediğini sormamız gerekiyor. Sakatlıklar nedeniyle bazı değişiklikler zorunlu oldu. Penaltılarda bu şanssızlık yaşayan oyuncularımızı kullanamadık. Penaltı kullanmak büyük sorumluluk ister, sorumluluk alanlara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.