Şükrü Sözen’den Antalyaspor’a Destek

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kupa finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Antalyaspor’a destek verdi.

Şükrü Sözen’den Antalyaspor’a Destek
7 Nisan 2021 16:31

Antalyaspor, tüm ilçeleri kırmızı beyaz renklerle süslemek ve kulübe maddi katkı sağlamak amacıyla final maçı öncesinde Antalyaspor bayrağı kampanyası başlattı. Kampanyanın başlamasının ardından 07 Gençlik Derneği üyeleriyle bir araya gelen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, taraftar gurubuyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Şükrü Sözen, Antalyaspor’un Süper Lig’de iyi bir konumda olduğunu ve Ziraat Türkiye Kupası’nı Antalya’ya getireceğine inandıklarını dile getirdi. Başkan Sözen, “Antalyaspor yönetiminin takımımıza sahip çıkmak amacıyla başlattığı “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” kampanyasına katılım sağlayarak birlikte takımımızı sahiplenmek istedik. Manavgat olarak tüm Antalya’da olduğu gibi biz de kentimizi kırmızı beyaz bayraklarla donatacağız. Ziyaretlerinden dolayı 07 Gençlik Derneği üyelerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Ziraat Türkiye Kupası finalinde şampiyonluk kupasının Antalya’ya geleceğine ve Avrupa’ya gideceğimize inancım tam. Tüm vatandaşlarımızdan Antalyaspor’umuzun başlattığı bayrak kampanyasına katılarak takımımıza sahip çıkmasını rica ediyorum” dedi.

Başkan Sözen, hazırlattığı video ile Antalyaspor’un “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganı ile başlattığı bayrak kampanyasına tüm Antalya halkını destek vermeye davet etti.