Suçlu Bizleriz

Engin Erdem yazdı…

Suçlu Bizleriz
23 Aralık 2019 10:58

Şehrin kenetlendiği ve pozitif enerjiyle dolduğu bir cuma günü geçirdi Antalyaspor. Futbol için, üç puan için her şey hazırdı. Altın tepside önüne sürülen bu büyük şans maalesef değerlendirilemedi. Elinin tersiyle ittirilerek doksan artıda rakibe armağan edildi.

Suç Tomas Hocada mı? Hayır. Önce kendimize bakalım. Bülent Korkmaz gitsin diyenler, şu an kendi kazdıkları kuyunun içindeler. Burada suç gönderenin ve gönderilmesini isteyenlerin. Tomas tercihi yanlış; evet ama problemin başı çok daha önemli Antalyaspor için. Büyük hata, belki gelecek beş seneye mal olacak.

Futbolda en önemli şey istikrardır. Kim ne derse desin, Antalyaspor en rahat dönemini Mehmet Özdilek döneminde geçirdi. Uzunca süre takımın başında kalan hoca, gerek şehrin dinamiklerini kullanmada gerekse de sistemli bir şekilde çalışarak Antalyaspor’u düzlüğe çıkardı.

Bülent Korkmaz konusuna dönersek, hata yapmadı demiyorum. Yaptı fakat her zaman doğruyu aramaya çalıştı. Şansı yaver gitmese de doğruyu aramaya çalışması hep sürdü. Tabi bizler değişim heyecanına kapılan, her değişimin iyi olacağını savunan kesim olarak iştahla çareyi değişimde aradık. Sonucunda değişimin karar mercileri de yanlış yönde tercih yapınca şu anki kaos oluştu. Hem de kolay geçmeyecek bir kaos…

Sonuç ortada… Hoca takımı tanıyana kadar iyi olacağız söylemleri devam edecek. Bizler de dinleyeceğiz. İş işten geçerse, Bülent Korkmaz’ı daha çok anacağız.