Yusuf Şimşek: Çok Üzgünüm

Yusuf Şimşek: Çok Üzgünüm
8 Ekim 2015 23:11

PFDK tarafından hakeme itirazdan 3 maç, soyunma odası koridorunda bulunduğu için de 4 maç olmak üzere toplamda 7 maç men cezasına çarptırılan Antalyaspor teknik direktörü Yusuf Şimşek konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in yedinci haftasında oynanan Kasımpaşa maçında hakeme yönelik hakaret ve idari tedbirli olmasına rağmen soyunma odası koridorunda bulunduğu için cezaya çarptırılan Şimşek, kararı duyduktan sonra şok geçirdiğini söyledi.

Gerekli itirazları yapacaklarını açıklayan Yusuf Şimşek, hayatında ilk defa bu kadar büyük bir acı hissettiğini ifade etti.

Takımını yalnız bırakacak olmasının kendi adına hoş olmadığını belirten Şimşek, ülke futboluna yirmi yıldır katkı sağlamaya çalıştığını kaydetti.

Dışarıda ceza almadığını ve takımı için ceza aldığını vurgulayan Yusuf Şimşek, takımın galip gelmesi ve mağlup olmaması adına kenarda mücadele ettiğini belirtti.

Yaptığı davranışın affedilir tarafı olmadığını ve yapmaması gerektiğini söyleyen Antalyaspor teknik direktörü, kararın çok ağır olduğunu ve gereken yere başvuracaklarını açıkladı.

Verilen kararın gözden geçirilmesini umduklarını kaydeden Şimşek, olayın kendisine büyük bir ders olduğunu söyledi.

Bundan sonra hiçbir şekilde ne hakemlerle ne rakiplerle bir diyaloğunun olmayacağını ifade eden Yusuf Şimşek, kendisi için büyük bir ceza olduğunu açıkladı.

Çok üzgün olduğunu söyleyen Şimşek, cezanın kendisini çok etkilediğini belirtti. Maçtan sonra soyunma odasına girdiği için 4 maç ceza aldığını vurgulayan Yusuf Şimşek, soyunma odasına girdiği için ceza alacağının aklının ucuna bile gelmediğini kaydetti. “Kimse çocukların üzerine yemin etmez ben de asla etmem ama gerçekten maçın stresiyle aklıma gelmedi.” diyen Şimşek, bunu savunmasında da yazacağını açıkladı.