Süper Lig Üstü Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig ilk devresini Gaziantepspor beraberliği tamamlayan Antalyaspor’da gerçekleşmeyen hedefin üzüntüsü yaşanıyor.

Süper Lig Üstü Antalyaspor
27 Aralık 2015 22:05

Spor Toto Süper Lig ilk devresini Gaziantepspor beraberliği tamamlayan Antalyaspor’da gerçekleşmeyen hedefin üzüntüsü yaşanıyor. Sezon başında devreyi en az 24 puanla tamamlama hedefi belirleyen Antalyaspor, sahasında oynadığı son maçta Gaziantepspor ile berabere kalarak devreyi 21 puanla tamamladı ve hedefine ulaşamadı.

Gaziantepspor maçı sonrası izne çıkan Antalyasporlu futbolcuların 3 Ocak’ta Hasan Subaşı Tesisleri’nde tekrar toplanacağı öğrenildi. Devre arası hazırlık çalışmalarının da tesislere yapılmasının planlandığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinde teknik direktör değişikliği ve bazı olumsuzluklar nedeniyle istenilen puanları kazanamadıklarını söyleyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, bu sebeple devreyi 21 puanla bitirdiklerini ifade etti. Devre arası hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirip, yeni transferler yapmayı planladıklarını belirten Gencer, ikinci yarıda Antalya şehrinin hazır olmasını istedi.

Yeni yılda yeni transferlerle Süper Lig üstü takım seyrettireceklerini iddia eden Gültekin Gencer, sezonun ilk yarısında kaybedilen puanların şehrin de katkısıyla 2016’da telafi edileceğini kaydetti. Devre arasında takıma ve teknik kadroya transferler yapacaklarını açıklayan Gencer, Antalyaspor’un 2016’da Antalya şehriyle kucaklaşacağını söyledi.