Dolar 39,7798
Euro 46,8443
Altın 4.279,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 35°C
Az Bulutlu
Antalya
35°C
Az Bulutlu
Cum 36°C
Cts 35°C
Paz 34°C
Pts 32°C

Ufuk ve Harun İçin İmza Töreni Düzenlendi

Antalyaspor, Ufuk Akyol ve Harun Kavaklıdere için imza töreni düzenledi. 

Ufuk ve Harun İçin İmza Töreni Düzenlendi
5 Temmuz 2019 12:40

Antalyaspor, bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde Fatih Karagümrük’ten Ufuk Akyol ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor’dan Harun Kavaklıdere ile beşer yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Başkan Ali Şafak Öztürk, iki oyuncuyu renklerine bağladıkları için çok mutlu olduklarını söylerken, “Gençlere yatırım yapılması gerektiğini konuşurken bu hamle bizim için bir gösterge, gelecek planlarımızın güzel bir başlangıcıdır. Harun ve Ufuk’un Antalyaspor’a uzun dönem katkı vereceğini düşünüyorum. İki futbolcu daha transfer etmek istiyoruz. Kadromuzdan memnunuz ve doğru yapılanmayla kadromuzu biraz daha geliştirmek istiyoruz.” dedi.

Öte yandan imza töreninde konuşan Harun Kavaklıdere, Antalyaspor gibi büyük bir camia ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu söylerken, her şeyin kendisi ve kulübü için iyi olacağını belirtti. Ufuk Akyol ise transferde emeği geçenlere teşekkür etti ve Antalyaspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını vurguladı.