Dolar 39,7616
Euro 46,6168
Altın 4.268,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 34°C
Az Bulutlu
Antalya
34°C
Az Bulutlu
Çar 34°C
Per 34°C
Cum 34°C
Cts 34°C

Tamer Tuna’nın Hedefi 45 Puan Üzeri

Tamer Tuna, ligin sonunda 45 puanın üzerine çıkmayı hedeflediklerini aktardı.

Tamer Tuna’nın Hedefi 45 Puan Üzeri
12 Temmuz 2020 23:29

Teknik Direktör Tamer Tuna, maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyeti değerlendirdi.

Takım adına çok önemli ve olumlu şeyler yaptıklarını söyleyen Tamer Tuna, “Takım pozisyonumuz, savunmamız, hücumdayken savunma pozisyonumuz inanılmaz iyiydi. Gol pozisyonu vermedik yalnızca bir iki tane kendi pozisyonumuzdan kaynaklanan sorun yaşadık. Alanya’ya karşı kupada iki eşleşmemiz olmuştu. Kupadaki maçta duran top zaafımız çok fazlaydı. Kupada ilk yarıda 2-0’lık goller o gollerden olunca asıl tecrübe oradan kaynaklanıyor. Bugün o zaafımıza iyi çalışıp iyi önlemler almıştık.” dedi.

Oyun kültürü hep iyi seviyede olan bir takım olduklarının da altını çizen Tamer Tuna, “Oynayan ya da oynamayan her oyuncudan iyi verim alıyoruz. 3 adale sorunu olan oyuncumuz vardı. Sakatlarımız fazlaydı. Bunlara rağmen oynamayan oyuncumuz bile aynı oyun kültürüyle, aynı oyun yapısıyla ve aynı arzuyla mücadele ediyor. Bu maçı kazanmak önemliydi. Onun için oyuncularımı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kendisine Antalyaspor’un ilk yarıdaki durumunun sorulması üzerine ilk yarıda Bülent Korkmaz’ın takıma yaşattığı tecrübenin çok önemli olduğuna dikkat çeken Tuna, “Biz o tecrübelerden faydalandık açıkçası. Göreve geldikten sonraki tespitlerimiz ve planlarımızı başkanımızla konuştuğumuzda doğru tespitleri hep birlikte görebildiğimizi fark ettik. Bu fikir birliği, takım içindeki enerjiyi ve planlamayı da etkiledi. İyi, kaliteli ve çalışkan bir takıma sahibim. Göreve geldiğimiz zaman 14 puandaydık, şu an 41 puandayız. Ankaragücü ve Galatasaray maçlarıyla birlikte ligi 45 puanın üstünde tamamlamak istiyoruz.” şeklinde konuştu.