Tamer Tuna Resmi İmzayı Attı

Antalyaspor, Teknik Direktör Tamer Tuna ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tamer Tuna Resmi İmzayı Attı
6 Ocak 2020 15:14

Teknik Direktör Tamer Tuna, Stadyumu’nda bulunan basın toplantısı odasında gerçekleştirilen imza töreninde resmi imza attı. İmza törenine Asbaşkan Berkay Bahar, Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay ve Genel Menajer Servet Çavuşoğlu da katıldı.

Konuşmasına önceki gün hayatını kaybeden saha komiseri Muzaffer Pekkaraca’ya başsağlığı dileyerek başlayan Asbaşkan Berkay Bahar, 2020 yılının Antalyaspor camiasına başarı ve mutluluk getirmesini diledi ve sezonun ikinci yarısına kan değişikliği ile gitmeyi uygun bulduklarını belirterek Tamer Tuna’ya hoş geldin dileklerini iletti. 

Teknik Direktör Tamer Tuna ise uzun tecrübelere sahip olduklarını ve Antalyaspor deneyimini ilk defa yaşayacağını söylerken, “Yeni bir sayfa açtım. Sezon bittiğinde hedeflediğimiz yerde olacağız. Bunları birlikte göreceğiz. Neler yapabileceğimizi bilerek buradayız. Takıma güvenim tam. Hepimiz adına iyi bir sezon olacak.” dedi.

Antalyaspor’un ilk devredeki performansını da değerlendiren Tamer Tuna, teknik anlamda çalışmalar yapacaklarını ve bu çalışmaların sonuçlarının görüleceğini sözlerine ekledi ve “Antalyaspor’un ligde kalma hedefi olmamalı. Küme düşme hattındayız. Bir an önce iyi sonuçlar alarak buradan çıkmayı hedefliyoruz. İstikrar ve sürekliliği yaşatmak istiyorum. Antalyaspor’da kalıcı olmak istiyorum. Gerçekleşir mi? Bunu sonuçlar gösterecek. Takımın potansiyelinin yüksek olduğunu biliyoruz ve transfer ihtiyaçlarını görmezden gelmiyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmaların ardından Asbaşkan Berkay Bahar ve Teknik Direktör Tamer Tuna, basının huzurunda resmi sözleşmeye imza attı. Çekilen fotoğrafların ardından imza töreni sona erdi.