Tuna: “Takımımla Gurur Duyuyorum”

Teknik Direktör Tamer Tuna, maçın ardından son anlarda gelen beraberliği değerlendirdi.

Tuna: “Takımımla Gurur Duyuyorum”
24 Temmuz 2020 23:48

Teknik Direktör Tamer Tuna, maçın ardından yaptığı açıklamada takımıyla gurur duyduğunu söyledi. 

Sezona Göztepe ile başlayıp ikinci yarıya Antalyaspor ile 14 puanla başlamış olmanın hem tecrübe hem de iki üç bölümlü yaşanan Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu açısından düşünüldüğü zaman birçok yıllara mal olacak önemli deneyimler kazandırdığını söyleyen Tamer Tuna, “Takımımla gurur duyuyorum. Pandemi sürecinde 30 puanla bitirmiştik, sonrasında 15 puan daha kazandık. Pandemi sürecinde o dönemi iyi değerlendiren bir takımdık. Özellikle ilk yarıda Jahovic hariç altı transferin tamamı maç eksiğiyle gelen oyunculardı. O oyuncuların takımımıza adaptasyonu ve tercihlerimiz, isim, değer ve mevki adına çok doğruydu. Hele ikinci yarıdaki Göztepe deneyimi, bizim açımızdan bir şans oldu diyebilirim. O maçtan sonra düşündüklerimiz ortaya koyma vakti ve sırası gelmişti.” dedi. 

Oyun olarak 30 yaşı aşkın oyuncularda dahi sürekli aşama kaydeden, oyun olarak ileriye taşınan bir gelişim görmenin kendisini mutlu ettiğini aktaran Tamer Tuna, “Bugün 16 yaşında oyuncu oynattık ama sahada 35 yaşında futbolcumuz da vardı. Aslında meselenin yaşla, yerli yabancı kavramıyla da alakalı olmadığı ortada. Bizim çocukluğumuzda ya da şu anda oyuna aldığımız altyapı oyuncularının bütün hayalleri böyle takımlarda oynayabilmektir.” şeklinde konuştu. 

Yeni sezonun yedi hafta sonra başlayacak olmasına da değinen Tuna, “Yeni sezon kısa bir süre sonra başlayacak olsa da açıkçası bizim açımızdan o travmalar ve kayıplar haricinde çok iyi geçti. Taraftarımızla, yönetimimizle, özellikle başkanımızla gurur duyuyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Sezonu böyle noktalamak benim adıma sevindirici.” diyerek sözlerini noktaladı.