Korkmaz: “Sivasspor Maçı Bir Fırsat”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve Hakan Özmert, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Korkmaz: “Sivasspor Maçı Bir Fırsat”
24 Ekim 2019 11:49

Hakan Özmert ve Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hakan Özmert, geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği mücadelesinin çok üzüldükleri bir maç olduklarını söylerken, “Hiç beklemediğimiz bir sonuç aldık. Bir sezon boyunca yaptığımız hataları tek maçta yaptık. Bu maçtan dersler alıp bir daha yapmamak için çok çalışacağız. Ne kadar düştüğün değil, ne kadar çabuk ayağa kalktığın önemlidir. Biz de Sivasspor maçı ile ayağa kalkmak istiyoruz.” dedi.

Kariyeri ile ilgili soruları da yanıtlayan Özmert, “Hayatım boyunca işime saygıyla, disiplinle baktım, öyle çalıştım. Onun karşılığını belki biraz geç alıyorum ama disiplinim ve çok çalışmamın karşılığını aldığımı düşünüyorum.” dedi.

Milli takım ile ilgili sorulan soruyu da yanıtlayan Hakan Özmert, Milli takım formasını giymek isterim. Bu formanın yaşı yok. Performansla ilgili bir şey. Ben de bekliyorum elbette” dedi ve dün hayatını kaybeden Mustafa Akdoğan’a rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek sözlerini noktaladı.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz ise sözlerine Mustafa Akdoğan’ın vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü paylaşarak başlarken, Antalyaspor camiasına başsağlığı diledi. Gençlerbirliği karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını kaydeden Korkmaz, “Bazen bireysel hatanın önüne oyuncu da teknik ekip de geçemiyor. Her maç bir engel. Engelden düştük ama kalkmasını da bilmemiz lazım. İnşallah bu tip sonuçları bir daha yaşamayız” dedi.

Sivasspor maçının zor olacağını dile getiren Korkmaz, “Takım halinde oynadığımız zaman istediğimiz sonuçları hep aldık. İnşallah bu maç da o maçlardan bir tanesi olur. İstediğimiz tek şey, kazanmak.” diyerek sözlerini noktaladı.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=kZPsX70XwgU” width=”700″ height=”500″ title=”Bülent Korkmaz – Hakan Özmert Basın Toplantısı”]