Tuna: “Maçı Kazandıran Kazanma Alışkanlığımız Oldu”

Tamer Tuna, maçın ardından galibiyete dair açıklamalarda bulundu.

Tuna: “Maçı Kazandıran Kazanma Alışkanlığımız Oldu”
19 Temmuz 2020 23:42

Maçın ardından yayıncı kuruluşa 90+3. dakikada Jahovic’in golüyle gelen üç puanı değerlendiren Teknik Direktör Tamer Tuna, çok büyük mesafe kat ettiklerini söyledi.

Sözlerine maçın ardından Süper Lig’e veda eden MKE Ankaragücü’ne geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Tamer Tuna, “Bunlar futbolda olağan şeyler. Rakibimizi özellikle İbrahim Üzülmez ile bir umut taşıyorlardı. Bu mücadeleyi de inanılmaz şekilde gerçekleştirmişlerdi. Bugün kazanabilirlerdi ama biz kazandık. Kazanmak güzel tabi ki ama rakibin acısı varken mutlu olmak imkansız.” sözlerini kullandı. 

Bugün alınan galibiyeti getirenin FTA Antalyaspor’un kazanma alışkanlığı olduğuna da dikkat çeken Tuna, “Bu maçı bize kazandıran,  kazanma alışkanlığımız ve onun ötesinde özgüvenli oyunumuz oldu. İkinci yarı itibariyle ilk başladığımız maçtan çıkardığımız derslerle inanılmaz bir aşama yapmamıza neden oldu, bu önemliydi. Oyuncularımı her hafta olduğu gibi tebrik ediyorum ve onlara teşekkür ediyorum. Hatalar olsa da bu oyun anlayışında yapmak istediklerimiz, sahadaki organize futbol bizim daha da gelişerek ilerlememize yol açacak. Eksikler oluyor, olmaya da devam edecektir ama bu anlayış önemli. Kazanma alışkanlığı edinme konusunda çok büyük mesafe kat ettik.” ifadelerini kullandı.