Korkmaz: “Bambaşka İki Yarı Oynadık”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Korkmaz: “Bambaşka İki Yarı Oynadık”
2 Kasım 2019 22:24

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada bambaşka iki yarı ortaya koyduklarını söyledi. 

İlk yarı hiç düşünmedikleri bir oyunla kolay bir gol yediklerini, ikinci yarı ise istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını, her türlü riskleri göze aldıklarını ve çok gazla gol pozisyonuna girdiklerini aktaran Bülent Korkmaz, “Çok gol pozisyonuna girdik. Atamadık, zor attık. Kolayca pozisyona giriyoruz, atmakta zorlanıyoruz. Ama ikinci yarıdaki oyun beni daha da ümitlendirdi. İkinci yarı istediğimiz oyunu oynadık. Artık yapacağımız başka bir şey yok. Bundan sonraki maçlarda konsantrasyon olarak hem ilk yarıyı hem de ikinci yarıyı aynı şekilde oynamak gerekir.” dedi.

Kendisine sorulan “Herhangi bir karar alacak mısınız?” sorusunu da yanıtlayan Bülent Korkmaz, “Başkanımız ne derse, ben onu yaparım. Çünkü bu gibi durumlarda ayakta kalmayı, dik durmayı, mücadele etmeyi yapan biriyim. Dolayısıyla her zamanki gibi o mücadelemizi göstermemiz lazım.” diyerek sözlerini noktaladı.