Ali Şafak Öztürk: “Arda’nın Transferi Zor”

Başkan Ali Şafak Öztürk, Arda Turan transferine dair açıklamada bulundu.

Ali Şafak Öztürk: “Arda’nın Transferi Zor”
9 Mayıs 2020 15:48

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, son dönemlerde adı kulübümüzle anılan Arda Turan’a dair açıklamalarda bulundu.

Arda Turan’ı kişisel olarak iyi tanıdığını ve 33 yaşındaki oyuncunun Türk futbolunda önemli bir isim olduğunu söyleyen Ali Şafak Öztürk, “Şu an transfer konusunda çalışmamız yok çünkü bütçemizin ne olacağını, ne kadar para harcayabileceğimizi bilmiyoruz. Arda önemli bir oyuncu ama transferini maliyet olarak zor görüyorum.” dedi.

Nazım Sangare için kendilerine gelen bir teklif olmadığı gibi belirledikleri bir bonservis bedeli olmadığının da altını çizen Başkan Öztürk, “Her oyuncu için tekliflere açığız. Teklif gelirse konuşuruz. Nazım sevdiğimiz bir futbolcu, Almanya 3. Liginden gelmesine rağmen kendisini çok geliştirdi. Takımda kalmasını isteriz.” şeklinde konuştu. 

Ligin durumuna dair de açıklama yapan Ali Şafak Öztürk, sürecin uzayacağını düşündüğünü sözlerine ekledi ve “Maçlara başlamayı deneyeceğiz ama bence süreç uzayacaktır. Söylendiği tarihlerde oynanacak mı, göreceğiz. ‘Oynayın’ derlerse ona da varız. Riskler arttıkça insanların tedirginliği de artacak ama oynanıp paranın dönmesi lazım ki insanlar hayatlarına devam edebilsinler” ifadelerini kullandı.