Nazım: “Antalyaspor Benim İçin Çok Önemli”

Nazım Sangare, maçın ardından TRT Spor’a yaptığı açıklamalarda Galatasaray maçını değerlendirdi.

Nazım: “Antalyaspor Benim İçin Çok Önemli”
29 Aralık 2019 01:00

Nazım Sangare, maçın ardından TRT Spor’a yaptığı açıklamalarda Galatasaray maçında kötü oynadıklarını ve çok kötü bir savunma yatıkları, mücadele etmediklerini söyledi. 

Fenerbahçe maçından bu yana 10 maçtır kazanamayan bir Antalyaspor olduğunu söyleyen Nazım Sangare, “Çok kötü gidiyoruz. Her zamanki gibi golleri çok basit şekilde yiyoruz, her zaman aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Golleri atamıyoruz, pozisyonlara giremiyoruz. Her zaman aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. İlk önce biraz dinlenmemiz ve daha sonra yüzde yüz devam etmemiz lazım.” dedi.

Hakkında çıkan transfer dedikodularına da değinen Nazım, şu an transfer olmayı düşünmediğinin ve takımının kötü durumda olması sebebiyle böyle şeylerin önemli olmadığının altını çizerek, “Bana hiçbir teklif gelmedi. Gelse de benim için şu an fark etmiyor. Antalyaspor, benim için çok önemli bir takım. Ben bu sezon bugüne kadar her maçta 90 dakika oynadım. Takımımız kötü durumda, ben de burada oynadığım için takıma yardım etmem lazım. Onun için böyle şeyleri hiç düşünmüyorum. Şu an Antalyaspor’da oynuyorum. Onun için bu takıma saygı duymam ve mücadele etmem lazım.” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER: ,