Ali Şafak Öztürk’ten Zeki Yıldırım Açıklaması

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Zeki Yıldırım hakkında açıklamada bulundu.

Ali Şafak Öztürk’ten Zeki Yıldırım Açıklaması
1 Ağustos 2019 12:10

Ajansspor’un haberine göre Zeki Yıldırım’ın Hasan Subaşı Tesisleri’nde kendisine tahsis edilen hoca ve sağlık ekibi ile birlikte çalışmak yerine izin istediğini ve 1 Ağustos’a kadar oyuncuya izin verdiklerini belirten Öztürk, Zeki Yıldırım’ın izinli olmasına rağmen Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne gelerek antrenman yapmak istediğini söyledi. Buna da izin verdiklerini ve Zeki Yıldırım’ın gelip çalıştığı görüntüleri kendi sosyal medya hesaplarında da paylaştığını kaydeden Ali Şafak Öztürk, son gelişinde kimseye bilgi vermeden gelmesine rağmen kulüp görevlileri tarafından kendilerine durumun iletilmesinin ardından izin verdiklerine değindi.

Zeki Yıldırım’ın kapıda birkaç dakika beklemesi üzerine sıkıntı çıktığını ve sonra kendisini arayıp çağırmalarına rağmen gelmediğini kaydeden Öztürk, oyuncunun yaptığı sosyal medya paylaşımının kendileri açısından bardağı taşıran son damla olduğunu ifade etti.

Zeki Yıldırım’ın kadro dışı kalması hakkında konuşan Ali Şafak Öztürk, “Sen, forma şansı bulamayınca yeleğini farklı zamanlarda 3-4 kez yere at, kazandığımız maçlarda şans bulamadın diye soyunma odasında ve hafta içinde hocaya ve takım arkadaşlarına surat yap, yönetim kurulu olarak 2. kaptanlık sana tebliğ edildiğinde ‘Ben 2. kaptan olmam 1. kaptanım’ diyerek başkanlık ofisinin kapılarını çarp çık, ilk 11 oyuncusu olmamana rağmen TL bazında takımın en büyük garanti kontratını al, takımda düşünülmemene rağmen, alt ligler dahil senin için bir tane teklif gelmesin, sonra Antalyalıyım diye ayrıcalık bekle” diye konuştu.

“Zeki’ye ‘Antalya’nın çocuğu’ diye ayrıcalık istemek, geçen sene kamp ödemesi olarak borç verdiği paranın milyonlarca katını hibe eden bizlere, Antalya’nın en zor döneminde göreve gelen, çalışan, başarılı olan teknik ekibe, canını dişine takarak tüm ekonomik sıkıntılara rağmen en üst seviyede mücadele eden futbolcu arkadaşlarımıza bir hakarettir.” diyen Öztürk, Zeki’nin Antalyaspor menfaatlerini düşünerek hareket etmediğini belirtti.