Adis Jahovic Resmi İmzayı Attı

Adis Jahovic kendisini 1.5+1 yıl için Antalyaspor’a bağlayan imzayı attı.

Adis Jahovic Resmi İmzayı Attı
24 Ocak 2020 15:38

Dün sabah saatlerinde Memorial Antalya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Adis Jahovic, bugün kendisini 1.5+1 yıl için Antalyasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Antalya Stadyumu basın toplantısı odasında gerçekleştirilen imza törenine Adis Jahovic ile birlikte Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay ile Genel Menajer Servet Çavuşoğlu katıldı. Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay, “Süper Lig’de kendisini kanıtlamış bir oyuncuyu daha kadromuza dahil ettik. Umarız Denizlispor maçı ile birlikte gollerine devam eder” dedi.

Adis Jahovic ise transferinde emeği geçen Başkan Ali Şafak Öztürk, Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay, Genel Menajer Servet Çavuşoğlu, Teknik Direktör Tamer Tuna ve menajerlerine teşekkür ederken, “Durumumuz ortada. Antalyaspor’a yakışmayan bu durumdan bir an önce çıkmak için ilk maçımızdan itibaren tüm gücümle katkı koyacağıma söz veriyorum.” dedi.

Podolski ile birlikte futbol oynamanın önemli olduğunu ve bundan keyif alacağını söyleyen Jahovic, fizik olarak hazır durumda olduğunu, şans verilirse Yukatel Denizlispor karşısında 90 dakika mücadele etmek için hazır olduğunu belirtti.

ETİKETLER: