Gencer: “Sivas Maçına Odaklanmalıyız”

Başkan Gültekin Gencer, Çaykur Rizespor mücadelesini geride bırakıp Sivasspor mücadelesine odaklanmaları gerektiğini söyledi …

Gencer: “Sivas Maçına Odaklanmalıyız”
22 Şubat 2016 14:42

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, galip geldikleri Çaykur Rizespor mücadelesini geride bırakıp Sivasspor mücadelesine odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Gencer, “Galibiyet nedeniyle futbolcuları ve teknik heyeti kutlarım. Çaykur Rizespor maçını kazandığımız için mutluyum. Ama bu maçı unutup önümüzdeki hafta oynayacağımız Sivasspor maçına odaklanmalıyız.” dedi.

Gencer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Geç de olsa özlenen Antalyaspor geliyor. Puan sıralamasında olmamamız gereken yerden, yukarıya tırmanışı başlattık. Bunun devamını gelmesini istiyoruz. Bu şehir alt sıralarda yer almayı hak etmiyor.

Çaykur Rizespor maçında Eto’o ve Mbilla gibi isimlerin forma giymediğini de hatırlatan Gencer, maç kadrosunda devre arasında transfer edilen altı ismin yer aldığını hatırlattı. Gencer, Eskişehir maçını kaza olarak nitelendirirken, takımın sisteminini oturmaya başladığını söyledi.

Gültekin Gencer, Çaykur Rizespor maçının hakemi Volkan Bayarslan’ı da eleştirerek, kaleci Itandje’a çok fazla müsamaha gösterdiğini savundu. Mağlubiyetten ziyade galibiyette hakem hakkında konuşmaları gerektiğini belirten Gencer, hakem kararlarına rağmen neticeyi Antalyasporlu futbolcuların belirlediğini söyledi. Hakemlerden adil ve tartışılır olmayan kararlar bekleyen Gencer, hakemlerin Türk futbolu adına takımların emek ve yatırımlarına etki etmemeleri talebinde bulundu.