Antalyaspor’da Hazırlıklar Devam Ediyor

Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda karşılacağı Osmanlıspor mücadelesinin hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü …

Antalyaspor’da Hazırlıklar Devam Ediyor
19 Nisan 2016 13:27

Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda karşılacağı Osmanlıspor mücadelesinin hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antalyaspor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmana sakatlığı süren Danilo ve izinli Fornezzi katılmazken, sakatlığı süren Lazarevic ise düz koşu yaptı. Antrenmanda Samuel Eto’o, hırsı ile göz doldurdu.

Antrenman öncesinde oyuncularını etrafına toplayan Morais,  on dakika kadar Osmanlıspor maçı hakkında konuşma yaptı ve maçın önemine dikkat çekti. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, açma gerçe çalışmaları ile devam etti. Taktik çalışmasına geçileceğ isırada Morais, kale direklerini görevlilerle birlikte taşıyıp, kule ve hunileri yerleştirdi. Bir hayli neşeli olduğu gözlemlenen Antalyasporlu oyuncuları, istasyon çalışmasının ardından  üç gruba ayrıldı. Futbolcular, üç kalecinin koruduğu kaleye koşu – dribling – şut çalışması yaptı. Zaman karşı yapılan gol çalışmasını Eto’o’nun takımı kazandı. Kırmızı beyazlılar daha sonra çift kale taktik çalıştı.

Öte yandan antrenman öncesinde bir taraftarın formasını imzalayan Eto’o, antrenmanda da hırsı ile göz doldurdu. Ligde bu yıl gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Eto’o, ligde attığı 19 golle gol krallığı sıralamasında ikinci sırada yer alıyor.