Morais’ten Bursaspor Maçı Değerlendirmesi

Teknik Direktör Jose Morais karşılaşmayı değerlendirdi…

Morais’ten Bursaspor Maçı Değerlendirmesi
14 Mart 2016 23:05

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta kapanış maçında sahasında Bursaspor’u 3-0 mağlup eden Antalyaspor’da Teknik Direktör Jose Morais karşılaşmayı değerlendirdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Morais, takımının son 3-4 maçı iyi oynadığını ama bu oyunu skora yansıtamadığını söyledi.

Bursaspor karşısında iyi oynadıklarını belirten Morais, güzel bir galibiyet aldıklarını ama daha fazla da gol atabileceklerini aktardı. Kendilerine 90 dakika boyunca destek veren taraftara teşekkür eden Portekizli teknik adam, maç boyunca oyunu domine ettiklerini vurguladı.

Agresif ve topa daha fazla sahip olduklarını aktaran Morais, “Takımım defansif anlamda güzeldi, gol de yemedik. 3-0 kazandık. Eto’o’dan başlayarak takım halinde defans yapmaya başladık. Bunu takım olarak iyi yapmaya başladık. Çok önemli galibiyetti. Oyuncularımı kutluyorum. Son 3-4 maçı iyi oynuyorduk ama sonunu getiremiyorduk. Ama bugün sonunu getirdik” diye konuştu.

Ankara’daki patlama nedeniyle buruk bir mutluluk yaşadıklarını söyleyen Antalyaspor Teknik direktörü, “Mutluluk yaşayamıyoruz. Türkiye’nin acısını paylaşıyoruz, problemler terör saldırıları ile düzelmez” dedi. ’Terör saldırıları nedeniyle Türkiye’de bir korkunuz var mı?’ sorusuna cevap veren Jose Morais, “Korkum yok, Türkiye’de Türkler yaşıyorsa biz de yaşayabiliriz. Burada olan şey başka yerde de meydana gelebilir. Bizim birik olmamız gerekir. Başka kaza da başımıza gelebilir. Bu saldırılara karşı insanların birlik olması gerekir. Buradan başka bir yere gitmek çözüm değil” dedi.