Gencer’in Hedefi Avrupa Kupaları

Başkan Gültekin Gencer, Antalyaspor’un gelecek sezon hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu dile getirdi …

Gencer’in Hedefi Avrupa Kupaları
21 Mayıs 2016 12:09

Başkan Gültekin Gencer, Antalyaspor’un bu sezon başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi ve gelecek sezon hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu dile getirdi.

Gültekin Gencer, Antalyaspor’un sezona yarışı ilk on takım arasında bitirme hedefiyle girdiğini belirtirken, ligi dokuzuncu sırada tamamlayarak başarılı bir sezon geçirdiklerini ve gelecek sezon heedeflerinin ilk beş içinde yer alarak Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi. Sezon içinde teknik direktörü değişikliği gibi istemedikleri bazı olaylar yaşadıklarına da değinen Gencer, Jose Morais’in göreve başlamasının ve devre arası yeni oyuncuların takıma katılmasının ardından Antalyaspor’un daha iyi bir duruma geldiğini aktardı.

Devre arasında yaşanan değişim sürecini 5-6 hafta önceye çekmeleri halinde Antalyaspor’un bu sezon Avrupa’ya gitmiş olabileceğine de değinen Gencer, Süper Lig’e yeni çıkan ve devre arasında yapılanma bir süreci yaşayan takım olarak elde edilen başarının küçümsenmemesini söyledi. Hem ligde başarıyı yakaladıklarını hem de yeni stadyumla birlikte kentteki Antalyasporluluk bilincini ve futbol coşkusunu arttırdıklarını kaydeden Gencer, seyirci sayısında görülen artışın da başarılı olmalarının en büyük göstergesi olduğunu vurguladı.

Öte yandan transfer konusuna da açıklık getiren Gültekin Gencer, transfer döneminin başlamasıyla takımı güçlendirmek için birkaç oyuncu takviye edeceklerini söyledi. Gencer, “Kadroya yapılacak ufak tefek dokunuşlarla gelecek sezon ligi daha iyi yerlerde bitiririz. Bu sezon ligi üst sıralarda btitiren takımların gelecek yıl aynı başarıyı yakalayamayacağını düşünüyorum. Kadromuzdaki oyuncular birlikte ilk yıllarını geçird. Gelecek sezon birkaç takviye yaparak hedefimiz ilk beş takım içerisinde yer almak olacak. Yapacağımız transferlerle Avrupa kupalarında sürekli oynayan bir Antalyaspor yaratacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.