Gencer: Futbolcularımı Tebrik Ediyorum

Gencer: Futbolcularımı Tebrik Ediyorum
21 Kasım 2015 23:30

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 3-3 berabere kalan Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer, Galatasaray’ı böyle yakalamanın şans olduğunu ve bütün futbolcularını tebrik ettiğini söyledi. Takımın kaybetmemeyi göze aldığını belirten Gencer, kazanmaya inansalardı rahat galip gelebilecekleri bir maç olduğunu kaydetti.

Süper Lig’de 10 gole ulaşan Kamerunlu oyuncu Samuel Eto’o’nun performansını değerlendiren başkan Gencer, “Eto’o benim güzümde Türkiye’ye gelmiş en büyük yıldız. Çok büyük bir profesyonel. Sahaya çıktığı zaman kazanmaktan başka düşüncesi olmayan bir yıldız. Kimse bu performansı beklemiyordu ama şu anda 10 golü var. Eto’o ile yıldızların dolu olduğu bir kadromuz var. Bulunduğumuz nokta bu kadroya yakışmasa da bu maçtan sonra galibiyet serisi yakalayacağız” diye konuştu.

Uğur İnceman’ın alacaklarından dolayı açtığı davayı kazanarak kulübe transfer yasağı getirmesini değerlendiren Gültekin Gencer, “Transfer yasağı değil. Transfer dönemi kapalı. Bir futbolcunun kazandığı davadan dolayı, onun parası ödeninceye kadar yasak var. O da önümüzdeki hafta içinde rahat rahat halledebileceğimiz bir konu” dedi.

Pirlo, Antalyaspor’a transfer olmayı düşünmese Amerika’da menajeri beni karşılamaya gelmezdi diyen Gencer, “Bizimle görüştüğüne göre Antalya’ya gelmek istiyor. Pirlo hakkında kararlıyız ve sadece destek bekliyoruz. Antalyaspor olarak mevcut bütçemizle boyumuzu ve kilomuzu biliyoruz. Hiç kimse Eto’o’nun geleceğine inanmamıştı ama getirdik. Yine iddia ediyoruz hem Pirlo hem de Ronaldinho Antalyaspor’a gelmeye hazır. Yeter ki şehir olarak bunu isteyelim. Biz gerisini hallederiz.” diye konuştu.