Galibiyet Özlemi Sona Erecek

Galibiyet Özlemi Sona Erecek
11 Aralık 2015 10:38

Süper Lig’de son 6 maçta galibiyet elde edemeyen Antalyaspor, yarın oynayacağı Mersin İY maçını kazanarak, çıkış yakalamayı hedefliyor.

Ligin 15. haftasında Mersin İdman Yurdu ile yarın 19.00’da karşılaşacak olan Antalyaspor, bu maçı kazanarak kötü gidişe “dur” demek istiyor. Altyapı Antrenörü Mehmet Uğurlu ve Samuel Eto’o eşliğinde maçlara hazırlanan Antalyaspor’da yarınki mücadele öncesinde dört oyuncunun forma şansı bulması zor görünüyor.

Bilet fiyatları 10,20, 50 ve 100 TL açıklanan müsabakayı Antalyaspor – Osmanlıspor mücadelesinde tribünde yer alan taraftarlar alınan ceza sebebiyle giremeyecek. Öte yandan müsabakaya giremeyecek olan taraftarların takımını yalnız bırakmamak adına kampanya başlattıkları ve kombinelerini maçagirebilecek olan taraftarlara birer maçlığına devretmeye hazırlandıkları öğrenildi.

Başka Gültekin Gencer ise yaptığı açıklamada Mersin İY maçını kazanmak istediklerini söyledi. Mehmet Uğurlu ve Samuel Eto’o yönetiminde futbolcuların maça hazırlandığını belirten Gencer, üç puan alıp çkış yakalamak istediklerini vurguladı.