Eto’o O Gol İçin Özür Diledi

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, Galatasaray maçında attığı gol için özür diledi …

Eto’o O Gol İçin Özür Diledi
19 Nisan 2016 17:26

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, Galatasaray maçında attığı gol için özür diledi.

Samuel Eto’o, bazen sahada maçın sıcaklığıyla hata yapılabildiğini belirtirken, Galatasaray maçında attığı ikinci gol için maçın hakemleri, Antalyaspor ve Galatasaray taraftarlarından özür dilediğini açıkladı.

Samuel Eto’o, yaptığı açıklamada “İnsanız, öncelikle futbolun içinde olan şeyler bunlar. Futbolun içinde oluyor böyle şeyler. Böyle bir görüntü verdiğim için özür dilemem gereken iki kesim var; Antalyaspor ve Galatasaray taraftarları ile maçın hakemleri.” dedi.

Kaleci Muslera’nın maçın ardından yaptığı açıklamalara da cevap veren Eto’o, şunları söyledi:

Muslera, attığım gol hakkında konuştu. Unutmamamız gerekiyor ki kendi takım arkadaşı Podolski’nin başına da Başakşehir maçında böyle bir olay gelmişti. Muslera gibi adil olmak istiyorsak, karşı tarafa da adil olmak gerekir. Bir metre önünde pozisyon vardı. Bana yapılan penaltıydı ve kırmızı kart gerektiriyordu. Muslera orada hiçbir şey söylemedi. Adil olmak istiyorsa adalet bence budur. Çok iyi oynadık ve hak ettiğimiz galibiyeti de aldık.

Gol krallığında Gomez ile çekişmesine de değinen Eto’o, takımının daha fazla puan kazanması için çabaladığını da dile getirdi. Eto’o, Antalya’da çok mutlu olduğunu ve Antalyaspor’un kazanmasına önem verdiğini söylerken, gelecek ile ilgili çok fazla konuşamayacağını ama Antalya’da mutlu olduğunu ve Antalyaspor’da kalmak istediğini vurguladı.