Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor’a konuk olacak Antalyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor…

Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor
9 Şubat 2016 18:51

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor’a konuk olacak Antalyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde yardımcı antrenör Erol Malkoç ve takım kaptanı Samuel Eto’o yönetimindeki çalışmada, Antalyasporlu futbolcular koşu ve ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması yaptı. Kasığında ağrı olan ve takım arkadaşlarını sahada yalnız bırakmayan Eto’o, antrenmanı da yönlendirdi. İkişerli grup halinde 5’e 2 pas çalışması yapan takım arkadaşlarının başarılı pasları kaptan Eto’o’dan övgü aldı. Daha sonra iki takım halinde yarı sahada çift kale maç yapan kırmızı beyazlılar, taktik ağırlıklı gol organizasyonu çalıştı.

Samuel Eto’o, takım arkadaşlarına yapması gerekenleri birebir anlattı. Antrenmana sağ arka adalesindeki sakatlığı devam eden Mbilla ve grip olan Lionel Enguene katılmadı. Gribal enfeksiyonu devam eden Celutska ise takımdan ayrı koşu yaptı.