Ceylan: Ceza Çok Ağır Oldu

Ceylan: Ceza Çok Ağır Oldu
10 Ekim 2015 13:42

Antalyaspor basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, teknik direktörleri Yusuf Şimşek’e verilen 7 maç men cezasının çok ağır bir karar olduğunu söyledi.

Lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak daha sonra durağan bir döneme girdiklerini belirten Ceylan, Bursaspor maçıyla tekrar çıkışa geçmek istediklerini kaydetti. Bursaspor deplasmanında iyi bir mücadele sergilemek istediklerini vurgulayan Hasan Ali Ceylan, puan veya puanlarla döneceklerine inandıklarını açıkladı.

Antalyaspor’un camia olarak centilmenlikten yana bir takım olduğunu söyleyen Ceylan, Yusuf Şimşek’in de bu düşüncede olduğunu belirtti.

“Maç içerisinde oyunun heyecanıyla emeğini koymuş insanların anlık tepkiler göstermesi normal” diyen Antalyaspor basın sözcüsü, futbolcular ve teknik heyetin daha bilinçli hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Futbolu yöneten hakemlerin de başarıya endeksli futbolcu ve teknik heyetin anlık heyecanlarını göz önünde bulundurarak değerlendirme yapmasını talep eden Ceylan, “Hakemler, anlık gördüğüne karar veriyor” dedi.

Teknik heyet ve futbolcuların da anlık gördüklerine göre hakem kararlarına tepki gösterdiğini belirten Hasan Ali Ceylan, her iki tarafın da birbirine toleranslı olması gerektiğini söyledi. Ceylan, Yusuf Şimşek’e verilen 7 maç men cezasının çok ağır olduğunu açıkladı.