Avni Aker’de Katliam Gecesi

Avni Aker’de Katliam Gecesi
19 Aralık 2015 23:05

Spor Toto Süper Lig’in 16. hafta mücadelesinde oynanan Trabzonspor-Antalyaspor karşılaşmasına hakem Bülent Yıldırım’ın kararları damga vurdu.

Maç sonrası yaptığı açıklamalar ile hakeme olan tepkisini gösteren Antalyaspor cephesi, maç içerisinde Trabzonspor lehine verilen ve Antalyaspor lehine verilmeyen kararlara isyan etti.

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada iki tane penaltılarının verilmediğini söylemişti. Trabzon’da bir facia yaşandığını ve Antalyaspor’u ince ince kıydıklarını söyleyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de hakemlerin istedikten sonra ince ince kıydıklarını ve başkalarının diyetini ödediklerini açıklamıştı. Antalyaspor Başkanı, Diego’nun dizinden seken topun koluna çarpmasından sonra verilen penaltı kararına ve Celustka’nın ikinci sarı kartını gördüğü pozisyondaki hakem kararına da büyük tepki göstermişti.

Trabzonspor maçında Bülent Yıldırım’ın verdiği hatalı kararlar, bu sezon Antalyaspor’un karşılaştığı ilk durum olmadı. Daha öncede 3. hafatadaki Fenerbahçe-Antalyaspor karşılaşmasını yöneten Yıldırım, bu maçta da Antalyaspor aleyhine verdiği kararlar ile gündeme gelmişti. Bülent Yıldırım maç 1-1 sona ermek üzereyken son saniyede Diego’ya temas olmamasına rağmen faul kararı vermişti. Serbest vuruşu kullanan Nani’nin golünün ardından santra bile yapılmayan maçtan Antalyaspor 2-1 mağlup ayrılmıştı.