Ceylan: “Gol Kralı Çıkartmak İstiyoruz”

Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor’un bu sezonki hedeflerinin ilk 10 ve gol kralı çıkartmak olduğunu söyledi …

Ceylan: “Gol Kralı Çıkartmak İstiyoruz”
23 Mart 2016 12:42

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor’un bu sezon hedefinin ilk 10 olduğunu belirtti ve ligde gol kralı çıkartmak istediklerini vurguladı.

Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada Antalyaspor’un son haftalarda daha tempolu bir oyun ortaya koyduğunu söyledi. Ceylan, öncelikli hedeflerinin ligi düşme hattından uzak bölgelerde tamamlamak olduğunu dile getirirken, bu sezon ligi ilk on içerisinde bitirip, gelecek sezon için Avrupa Kupaları için gerekli adımları atmaya başlayacaklarını belirtti.

Gol krallığı yarışında ikinci sırada yer alan Eto’o’ya da değinen Ceylan, “Her futbolcu gibi Eto’o da Antalyaspor’un başarısı için ter döküyor. Kaliteli sporcularımız var. Bu sezon  Antalyaspor’dan gol kralı çıkartmak istiyoruz.” dedi.

Ceylan, Akhisar Belediyespor maçını kazanmak istediklerini ve bu maçı kazanıp hedeflerine ulaşmak için bir adım daha atmış olacaklarını söyleyerek konuşmasını noktaladı.

Beşiktaş maçı sonrası dört gün izin yapan Antalyaspor’da oyuncular bugün bir araya gelecek ve saat 16.30’da yapılacak antrenmanla Akhisar Belediyespor mücadelesinin hazırlıklarına da başlamış olacaklar. Milli arayı iyi değerlendirmek isteyen Antalyaspor, ligde son sekiz haftaya girilirken 31 puanla 13. sırada yer alıyor.