Antalyaspor Galibiyet Serisi İstiyor

Antalyaspor galibiyet serisi istiyor…

Antalyaspor Galibiyet Serisi İstiyor
9 Şubat 2016 19:15

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor’a konuk olacak Antalyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Antrenmanı takip eden Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçının geride kaldığını hatırlatan Gencer, ligin kendileri için yeniden başladığını söyledi.

Bu haftadan itibaren yenmeleri gereken takımın Eskişehir olduğunu belirten Antalyaspor Başkanı, büyükleri yenmenin mutluluk verdiğini ve motive ettiğini ama asıl yenmeleri gereken takımın Eskişehirspor olduğunu ifade etti. Bundan sonra önlerinde 4 maçlık bir seri olduğunu kaydeden Gencer, bu seride 3 galibiyet çıkarmayı hedeflediklerini aktardı. Gültekin Gencer, gerçekleştirecekleri serinin ardından gelecekleriyle ilgili planlama içine gireceklerini ve projeler ortaya koyacaklarını açıkladı.

Takımda yüzlerin güldüğünü söyleyen Gencer, kendilerinin takım kazandığı sürece görevlerinin olduğunu hatırlattı. Her zaman prim ödemek isteyen bir yönetim olduklarını kaydeden Gencer, “Takım kazanırsa prim ödüyoruz. Takım kazanırsa kulüpte kazanıyor. Bu haftadan itibaren ikinci yarının da primlerini ödemeye başlıyoruz” dedi.

Teknik Direktör Jose Morais’in sağlık durumu hakkında da bilgi veren Gültekin Gencer, Morais’te hiçbir sorun olmadığını söyledi. Morais’in Cuma günü hastaneden taburcu olmasını beklediklerini belirten Gencer, “Eskişehirspor maçından sonraki Çaykur Rizespor maçında kulübede olacak. Şu an hastanede olasına rağmen sürekli çalışıyor, oradan toplantılar yapıyor. Sanki beyin kanaması geçirmemiş gibi. Orada olmasına rağmen hırsı ve heyecanı devam ediyor. Önümüzdeki hafta sahada olacak” diye konuştu. Morais’in yokluğunda Eto’o’nun takımın antrenmanına destek olduğunu kaydeden Başkan Gencer, birlik ve beraberlik içinde herkesin elinden geleni yaptığını ifade etti.