Antalyaspor, Beşiktaş Maçını Kazanmak İstiyor

Antalyaspor, Beşiktaş Maçını Kazanmak İstiyor
20 Ekim 2015 21:09

Spor Toto Süper Lig’in dokuzuncu haftasında sahasında ve yeni stadında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Antalyaspor’da hazırlıklar Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan antrenmanla başladı.

Bursaspor deplasmanından üç puanla ayrılan Akrep’te morallerin yüksek olduğunu gözlendi. Futbolcular koşu ve ısınma hareketleri yaparak antrenmanı gerçekleştirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Bursaspor maçında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Beşiktaş maçının zor geçeceğini bildiklerini kaydeden Şimşek, prensiplerinin belli olduğunu ve maç maç düşündüklerini belirtti.

Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini vurgulayan Yusuf Şimşek, kazanabilecek güce ve potansiyele sahip olduklarını ifade etti.

Yeni stadlarında ilk maçlarına çıkacaklarını hatırlatan Antalyaspor Teknik Direktörü, taraftarın da iyi desteğiyle galip gelen takım olmak istediklerini açıkladı.

7 maç men cezası nedeni ile Beşiktaş maçında da cezasından dolayı kulübede yer alamayacağını söyleyen Şimşek, antrenörlük hayatı boyunca benzer bir hata yapmayacağını kaydetti.

Antalyaspor’un 8 haftada 14 puan kazandığını belirten Yusuf Şimşek, ligde şuan için iyi bir durumda olduklarını vurguladı.

İyi oynayan, koşan mücadele eden, rakibinden daha istekli, daha çok koşan bir Antalyaspor izlettirmek istediklerini ifade eden Şimşek, Pazartesi günkü karşılaşmada bu özellikleri sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Antalyalıyım. Antalyaspor’da top oynamadım ama öncelikle ekmek parama bakarım. Ekmek yediğim yer Antalyaspor’dur. Rakibin eskiden oynadığım bir takım olması önemli değil. Benim hayatımda önemli bir yeri var tabi. İki şampiyonluk yaşadım hem Türkiye kupası hem de Süper Lig’de. Yeni stada daha gitmedim. Çok merak ediyorum ama açıkçası gitmeyi düşünüyorum. İki tane idman yapmamız lazım. Hafta içi mecburen gideceğiz.” dedi.