Antalyaspor 10 Eksikle Çalıştı

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak Antalyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına on futbolcusundan eksik olarak devam etti…

Antalyaspor 10 Eksikle Çalıştı
23 Mart 2016 20:31

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak Antalyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına on futbolcusundan eksik olarak devam etti.

Beşiktaş maçının ardından lige verilen ara nedeniyle 4 günlük iznin sona erdiği kırmızı beyazlı ekibimizde, Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman ile Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları devam etti.

Jose Morais yönetiminde toplanan oyuncular antrenman öncesi birbirleriyle sarılarak hasret giderdi. Türk futbolcular ile yabancı oyunculardan Inkoom ile Enguene çalışmada yer alırken, ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan M’bolhi ve Lazareviç antrenmanda yer almadı.

Belçika’da yaşanan terör olaylarının ardından bazı ülkelerde hava alanlarının kapatılması nedeniyle ülke dışında bulunan Eto’o, Fornezzi, Diego, Culestka, Chico, Makoun, Motta, Danilo, Charles ve M’billa çalışmaya katılmadı. Kırmızı-beyazlı futbolcular antrenmanda istasyon ve şut ağırlıklı bir çalışma yaptı.