Trabzonspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 27. Hafta mücadelesinde Trabzonspor’a konuk olacak.

Trabzonspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
5 Nisan 2019 17:00

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 27. Hafta mücadelesinde Trabzonspor’a konuk olacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele, 20.30’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, geride kalan 26 haftada topladığı 35 puanla 7. sırada, Trabzonspor ise topladığı 43 puanla 4. sırada bulunuyor.

Trabzonspor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.

SAKATLIKLAR – CEZALILAR

Antalyaspor’da Chico, Salih, Ozan Evrim ve Tarık bu maçta forma giyemeyecekler. Celustka’nın durumu ise maç öncesinde belli olacak.

MAÇIN HAKEMİ

Trabzonspor – Antalyaspor mücadelesini Hüseyin Göçek yönetecek. Hüseyin Göçek’in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin VAR hakemleri ise Bülent Yıldırım ve Abdulkadir Bitigen olacak.

Trabzonspor – Antalyaspor mücadelesinin hakem listesi şu şekilde:

(O) Hüseyin Göçek
(Y) Ceyhun Sesigüzel
(Y) Kerem Ersoy
(D) Emre Malok
(VAR) Bülent Yıldırım
(AVAR) Abdulkadir Bitigen

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un bugüne dek  25’i Süper Lig, 2’si TFF 1. Lig, 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere otuz maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların altısını kazanırken, on dördünü kaybetti.

Hüseyin Göçek, yönettiği otuz mücadelede kırmızı-beyazlılara 82 sarı kart,8 kırmızı kart gösterdi.

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un deplasmanda 17 maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların yalnızca ikisini kazanırken, altı maç berabere tamamlandı.

Hüseyin Göçek, takımımızın en sezon bu sezon ligin ilk haftasında 2-0 kaybettiği Kayserispor mücadelesinde düdük çalmıştı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ MAÇLAR

Antalyaspor ile Trabzonspor, Süper Lig tarihinde ilk kez 1968-1969 sezonunda Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Trabzon Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 1-0 kazandı.

Antalyaspor ve Trabzonspor bugüne dek 45’i Süper Lig, 7’si Türkiye Kupası, 12’si 2. Futbol Ligi olmak üzere 64 maçta karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 13’ünü kazanırken, 14 maç berabere tamamlandı.

Antalyaspor ile Trabzonspor, Trabzon’da 29 kez karşılaştı. Antalyaspor bu maçların 1’ini kazandı, 22’sini kaybetti.

SON BEŞ MAÇ

Antalyaspor 1 – 1 Trabzonspor
Antalyaspor 1 – 2 Trabzonspor
Trabzonspor 3 – 0 Antalyaspor
Antalyaspor 0 – 3 Trabzonspor
Trabzonspor 0 – 1 Antalyaspor

EN FARKLI GALİBİYET

Antalyaspor 7 – 0 Trabzonspor (Spor Toto Süper Lig 2015-2016 Sezonu 33. Hafta)

EN FARKLI MAĞLUBİYET

Trabzonspor 4 – 0 Antalyaspor (Süper Lig 2000-2001 Sezonu 10. Hafta)

EN GOLLÜ MAÇ

Antalyaspor 7 – 0 Trabzonspor (Spor Toto Süper Lig 2015-2016 Sezonu 33. Hafta)