Korkmaz: “Planımızı Kazanmak Üzerine Yapacağız”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen haftalık basın toplantısında takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Korkmaz: “Planımızı Kazanmak Üzerine Yapacağız”
14 Şubat 2019 12:23

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen haftalık basın toplantısında takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor deplasmanında hem iyi oynayan hem de iyi mücadele edip topun sahibi olan bir Antalyaspor’un sahada olduğunu ve zor bir deplasmandan kaybetmeden dönmüş olmanın takımın kendine olan güvenini de yerine getirdiğini belirten Korkmaz, pazartesi günü lig lideri Medipol Başakşehir ile karşılaşacaklarını ve onların ne kadar kazanmaya ihtiyaçları varsa kendilerinin de o kadar kazanmaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Planlarını kazanmak üzerine yapacaklarını vurgulayan Bülent Korkmaz, savunmadan hücuma ve hücumdan savunmaya geçişleri ne kadar doğru yaparlarsa istedikleri sonucu almaya aynı şekilde yaklaşacaklarını ifade etti.

Sabırlı oynayıp topun sahibi olup rakibi koşturmaları gerektiğini ve bu maçın kendileri için sıçrama maçı olabileceğini kaydeden Korkmaz, Rize’ye gelen taraftara teşekkür etmek istediğini ve M.Başakşehir maçında da taraftarın desteğini görmek istediklerini dile getirdi.

Yönetim tarafından kadro dışı bırakılıp daha sonra yeniden affedilen Cissokho hakkında konuşan Bülent Korkmaz, Cissokho’nun her oyuncu gibi çalışacağını ve takımın teknik direktörü olarak sahanın içine baktığı için idari konuların kendisinin işi olmadığını aktardı.

Sahada performans veren veya daha iyisini yapan oyuncuyu ilk 11’de oynattığını ve bu durumun her oyuncu için geçerli olduğunu vurgulayan Korkmaz, Charles’in uzun bir aradan sonra oynadığını ve bu kadar uzun süreli sakatlıktan sonra yeniden takıma dönerek iyi oynamasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Celustka’nın uzun süreli bir sakatlık yaşadığını ve 2-3 hafta daha oynayamayacağını düşündüklerini belirten Bülent Korkmaz, Celustka’nın eski sağlığına ve fizik gücüne en kısa zamanda kavuşarak takıma dönmesini umduklarını kaydetti.