Korkmaz: “Birbirimize Kenetlenmeli ve Güvenmeliyiz”

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Bülent Korkmaz, son iki haftadır mağlubiyet aldıkları ancak bu maçta kazanan taraf olarak sahadan ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Korkmaz: “Birbirimize Kenetlenmeli ve Güvenmeliyiz”
29 Kasım 2018 13:09

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kırmızı-beyazlıların iki haftadır kazanamadığını belirterek sözlerine başlayan Bülent Korkmaz, “Akhisar maçını iyi oynamamıza rağmen, Erzurum maçını ise rakımın oyuncularımızı etkilemesi sebebiyle kazanamadık. Bu gibi durumlarda birbirimize daha fazla sarılmalı, güvenmeli ve kenetlenmeliyiz. Bu hem camia hem de taraftarımız için böyle olmalı. Her maç gibi Göztepe maçı da zor. Hücum yönünde bireysel yetenekleri olan ve skora etki eden oyuncuları var. Dolayısıyla zor bir maç olacak. Bu noktada taraftarımıza da ihtiyacımız var. İnşallah hafta sonu kazanan biz oluruz.” dedi.

İlk yarı için hedefledikleri en az puan limitine ulaştıklarını da sözlerine ekleyen Korkmaz, “Charles geri döndü. Testler sonucunda net olarak durumunu öğreneceğiz. Bu hafta kadroda olmayacak. Doukara da iki hafta olmayabilir. Ama her ne olursa olsun takım olarak Göztepe maçına da her maça hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. Konsantrasyonumuz en üst seviyede ve en ideal 11’i çıkaracağız.” ifadelerini kullandı.