Korkmaz: “Alanya’da Hayran Olduğum Taraftarımız Vardı”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, basın mensuplarının sorularını yanıtladığı toplantıda açıklamalarda bulundu.

Korkmaz: “Alanya’da Hayran Olduğum Taraftarımız Vardı”
25 Ekim 2018 12:35

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, basın mensuplarının sorularını yanıtladığı toplantıda açıklamalarda bulundu.

Deplasmanda elde edilen Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle ilgili konuşan Bülent Kokmaz, karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmayan ve gerçekten hayran olduğu bir taraftar grubu olduğunu vurguladı.

Galibiyet ateşini taraftarın fitillediğini ve onlara teşekkür etmek istediğine değinen Korkmaz, “Alanyaspor maçında ilk yarıda istediğimiz oyunu oynadık. 2. yarıda topun sahibi olamadık. Rakibin 10 kişi kalmasından sonra da bu böyle oldu. Topun bizde daha fazla kalması gerektiğini söylüyoruz. Ama önemli olan sonucu alabilmek. Son 3 maçta da bunu yaptığımızı düşünüyorum. 90 dakika boyunca her şeyi doğru yapamayız. Pozisyon bazen yanlış yapmanıza da vesile olabilir” diye konuştu.

Cumartesi günü karşılaşacakları Trabzonspor’un çok yetenekli ve genç oyuncuları olduğunu belirten Bülent Korkmaz, “Onların ne kadar artı yönleri de olduysa da eksi yönleri de var. Bunları analiz ediyoruz, buna göre antrenman ve taktik anlayışımızı belirliyoruz” dedi.

Sakat oyuncularının da ekstra antrenmanlar yaparak iyi bir seviyeye getirmeye çalıştıklarını söyleyen Korkmaz, “Bir tek Charles var. Onun da bu ayın sonunda hazır olacağını düşünüyorum. O da hazır olduğunda forma rekabeti de artacak. Ama en önemlisi bu haftaki maçı kazanmak istiyoruz. Kazanırsak daha güvenilir noktalara geleceğiz. Bu noktada en büyük katkının taraftarın olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Trabzonspor maçı öncesi dün altyapı takımıyla maç yaptıklarını hatırlatan Bülent Korkmaz, beğendikleri ve gelişme kaydedecek altyapı oyuncu grubu ile A takımda sakatlıktan gelen ve iyileşen oyunculara maç yaptırdıklarını kaydetti.

30’ar dakikadan 2 devreli bu maçta altyapıdaki oyuncuları da görme şansı bulduklarını aktaran Korkmaz, “Tabii ki oynamayan ve sakatlıktan gelen oyuncularımızın da maç performansını arttırmak istedik. Bu şekilde altyapıyla beraber koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.