Osmanlıspor 0 – 0 Antalyaspor

Antalyaspor, Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldı…

Osmanlıspor 0 – 0 Antalyaspor
25 Şubat 2018 15:37

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Osmanlıspor’a konuk oldu.

Osmanlıspor’un bilet fiyatlarını 54 TL olarak belirlemesine rağmen yaklaşık 13 otobüs Antalyaspor taraftarı ve Ankara’daki Antalyasporlular, Osmanlı Stadyumu’nda takımlarını talnız bırakmadı.

Mücadelenini ilk yarısında Antalyaspor, Emre, Charles ve Yekta ile net gol fırsatlarını harcadı. Ev sahibi Osmanlıspor ise Aminu ve Cikalleshi ile fırsatlar yakaladı. İkinci yarıda ev sahibi takım, Cikalleshi ile penaltı pozisyonundan yararlanamadı. Antalyaspor ise yakaladığı fırsatları gole çeviremedi ve mücadele golsüz sona erdi.

Kırmızı-beyazlılar, bu sonuçla 25 puana ulaştı ve haftayı 14. sırada tamamladı.

Antalyaspor, ligin 24. haftasında 4 Mart 2018 Pazar günü 13.30’da Sivasspor’u konuk edecek.


STADYUM: Osmanlı Stadyumu

HAKEMLER:  Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Erdem Bayık

OSMANLISPOR: Karcemarskas, Carlos, Yalçın, Anıl, Pinto, Ceyhun, Lumanza (Dk.57 Mehmet), Payam (Dk.71 Lawal), Umar, Regattin, Cikalleshi (Dk.77 Mehmet)

ANTALYASPOR: Ferhat, Nazım, Celustka, Diego, Sakıb, Hakan (Dk.76 Jevtovic), Charles, Yekta (Dk.46 Vainqueur), Maicon, Emre (Dk.87 Danilo), Doukara

GOLLER:

SARI KARTLAR: Ceyhun, Aminu, Lawal (Osmanlıspor) Emre (Antalyaspor)


MAÇTAN DAKİKALAR

8′ Yekta Kurtuluş’un müsait pozisyonda penaltı noktası civarında yaptığı vuruşta Karcemarskas, topu kornere çeldi.

12′ Maicon’un pasında soldan ceza sahasına giren Sakıb Aytaç’ın çaprazdan vuruşunda top üstten auta gitti.

14′ Savunmanın arkasına sarkan Umar, Nazım Sangare’den sıyrıldıktan sonra şutunu çekti ancak top yandan dışarı çıktı.

17′ Charles ve Celustka’yı geçerek ceza sahasına giren Payem’in şutunda top kaleci Ferhat Kaplan’dan döndü. Pozisyonun devamında Cikalleshi’nin ağlara gönderdiği top Arnavut futbolcunun meşin yuvarlağı elle kontrol ettiği gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

27′ Payem’in sağdan ortasında Ferhat Kaplan’ın sektirdiği top kaleye yöneldi. Ferhat, meşin yuvarlağı kale çizgisini geçmeden kontrol ederek hatasını telafi etti.

32′ Nazım  sağdan son çizgiye indikten sonra topu ceza sahasına gönderdi. Doukara’nın ön direkte yaptığı kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

40′ Lumanza’nın uzaklaştırmaya çalıştığı top kısa düşerek Charles’in önünde kaldı. Bu futbolcunun şutunda top az farkla yandan dışarı gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

53′ Payem’in, Charles’in müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonda hakem Hüseyin Göçek penaltı kararı verdi. Topun başına gelen Cikalleshi’nin penaltı vuruşunda top üstten auta gitti.

66′ Luiz Carlos’un hatasında gelişen Antalyaspor atağında Doukara, pasını Emre Güral’a verdi. Bu futbolcunun ceza sahasının hemen dışından yaptığı etkili vuruşta Karcemarskas, meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

70′ Hakan Özmert’in sağdan ortasında, Emre Güral’ın arka direkte bekletmeden yaptığı vuruşta kale önünde Luiz Carlos’a çarpan top kornere çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.