Hamzaoğlu: “Moral Bozmadan Trabzonspor’a Hazırlanacağız”

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu…

Hamzaoğlu: “Moral Bozmadan Trabzonspor’a Hazırlanacağız”
23 Nisan 2018 22:42

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin iyi oynayarak hak ettiği bir galibiyet elde ettiğini belirten Hamzaoğlu, maça iyi başlamasalar da 2-1’den sonra umutlandıklarını söyledi.

2-0’dan sonra topu biraz daha yere indirmeyi başardıklarını ama maçın geri kalanında rakibin üstünlüğünü kabul ettiklerini kaydeden Hamza Hamzaoğlu, hafta içinde oyuncuların tempolu ve coşkulu çalışmasının sahaya yorgunluk olarak yansımış olabileceğinden dolayı güçlerinin eksik kaldığını ifade etti.

Biraz önce toparlanıp Trabzonspor maçına hazırlanacaklarını vurgulayan Hamzaoğlu, bugün alamadıkları puan ya da puanları o maçta alacaklarının altını çizdi.

Alt sıralarda birçok takımın iç içe olduğunu ve bu sene ligin hem yukarısının hem de aşağısının oldukça karışık olduğunu hatırlatan Hamza Hamzaoğlu, moral bozmadan Trabzonspor maçına hazırlanacaklarını belirtti.