Leonardo: “İnanılmaz Bir Mücadele Verdik”

Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u Eto’o’nun iki golüyle 2-1 yenen Antalyaspor’da Teknik Direktör Leonardo Araujo açıklamalarda bulundu…

Leonardo: “İnanılmaz Bir Mücadele Verdik”
4 Kasım 2017 19:28

Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u Eto’o’nun iki golüyle 2-1 yenen Antalyaspor’da Teknik Direktör Leonardo Araujo, maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söylerken, “Bu galibiyet bizim adımıza çok iyi oldu. Alt sıralardan üst sıralara çıkma yolunda bu önemli virajı atlattık” dedi.

Maçı kazandıkları için mutlu oldukların kaydeden Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Kendi evimizde oynuyorduk ve bu maça da çok iyi hazırlandık. Geçen hafta yenildik maalesef, kötü sonuçları ardı ardına almamak için bu galibiyet bizim adımıza çok iyi oldu. Alt sıralardan üst sıralara çıkma yolunda bu önemli virajı atlattık. Bütün oyuncularım harika bir şekilde savaştılar, fedakarlık gösterdiler. İnanılmaz bir mücadele verdiler sahada. 1-0’dan sonra gol yedik ama pes etmedik ve bir gol daha atarak maçı kazandık” dedi.

Hafta içinde duran toplara çok çalıştıklarını ancak bu maçta da duran toptan gol yediklerini dile getiren Leonardo, “Duran toptan gol yemek kötü. Bizim gibi takımlara karşı, çünkü dikkat ve sakinlik gerektiren bir an. Bu dakikadan sonra dikkat ve sakin olmanız gerekiyor. Hafta boyunca da bunun üzerine çok çalıştık. Çalışmamıza rağmen maalesef gol yedik. O an konsantrasyonunuzu ve dikkatinizi çok iyi bir şekilde sağlamanız gerekiyor. Aynı zamanda özgüven sorununa neden açabiliyor. Bizim takımımız hızlı bir şekilde toparlandı ve bu şekilde ikinci golü yemedik. Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Arkada boşluklar yakalamaya çalışan bir rakibe karşı oynadık ama biz kendi oyunumuzu oynamak istiyorduk. Kendi oyunumuzu geriden ileriye doğru top taşıma üzerine yapmak istedik. Birinci golden sonra ikinci golü de atabilirdik ama ikinci yarıda daha organize oynamaya çalıştık ve ardından attığımız bir ikinci gol var. bu şekilde organize olarak maçı kazandık” diye konuştu.

Eto’o’yla ilgili gelen bir soruya Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo, “Eto’o takımın parçası ve lideri. Çünkü baktığınız zaman inanılmaz bir kariyeri var. Çok üst düzey bir kariyer. Burada da çok üst düzey kariyerine devam etti. Antalyaspor’da inanılmaz işler yapıyor. Açıkçası da ondan beklenen bu. Bu tür zor maçlarda bu tür oyuncular ortaya çıkar. O da bugün bekleneni yaptı ve 2 gol attı. Maçı kazandık. Popovic’e hak veriyorum, Antalyaspor gibi kaliteli bir takımın oyuncularına karşı oynadılar. O yüzden bunu da bu şekilde değerlendirebilirim.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA