Hamzaoğlu: “Kaybettiğimiz Puanları Telafi Etmek İstiyoruz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Atilla Vehbi Konuk Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu…

Hamzaoğlu: “Kaybettiğimiz Puanları Telafi Etmek İstiyoruz”
8 Mart 2018 15:49

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Göztepe maçının hazırlıklarının sürdüğü Atilla Vehbi Konuk Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İyi bir mücadele ortaya koymalarına rağmen yaptıkları hatalardan dolayı yedikleri goller nedeniyle mağlup oldukları Sivasspor maçı nedeniyle üzgün olduklarını belirten Hamzaoğlu, kendi sahalarında kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Göztepe maçının çok daha fazla önem kazandığını vurgulayan Hamza Hamzaoğlu, arka arkaya oynayacakları iki deplasman maçından maksimum puanla dönmek zorunda olduklarını ifade etti.

Kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini kaydeden Hamzaoğlu, eksik oyuncuların sorun olmadığını ve kadrodaki 28 kişinin forma için hazır beklediğini belirtti.

Oturmuş kadroları ve belli oyun planları olan iki takımla arka arkaya deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Hamza Hamzaoğlu, iki maçı da kazanmak istediklerini ama işlerinin kolay olmadığını söyledi. Antalyaspor Teknik Direktörü, birlikte hareket etmeleri ve takım halinde hem savunma hem hücum yapmaları durumunda bu deplasmanlardan başarılarla dönebileceklerinin altını çizdi.