K. Karabükspor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 28. hafta mücadelesinde bugün Kardemir Karabükspor’a konuk olacak.

K. Karabükspor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)
7 Nisan 2018 10:00

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 28. hafta mücadelesinde bugün Kardemir Karabükspor’a konuk olacak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu  Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 13.30’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 27 haftada topladığı 31 puanla 13. sırada bulunuyor. Kardemir Karabükspor ise 12 puanla 18. sırada yer alıyor.

Kardemir Karabükspor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ve Kardemir Karabükspor, bugüne dek 15’i Süper Lig, 18’i 1. Lig olmak üzere 33 maçta karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 9’unu kazanırken, 13 maç Kardemir Karabükspor üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım Süper Lig’de 15 kez karşılaştı. Antalyaspor bu maçların 5’ini kazandı, 7’sini kaybetti.

Karabük’te oynanan 16 maçta Antalyaspor’un galibiyeti bulunmazken, kırmızı-beyazlılar yalnızca 4 maçtan beraberlik çıkarabildi.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele, Antalyaspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona ermiş, ekibimizin gollerinin ikisini de Eto’o kaydetmişti.


Kardemir Karabükspor – Antalyaspor mücadelesini Koray Gençerler yönetecek. Gençerler’in yardımcılıklarını ise Yusuf Bozdoğan ve İbrahim Bozbey yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Koray Gençerler
(Y) Yusuf Bozdoğan
(Y) İbrahim Bozbey
(D) Tugay Kaan Numanoğlu


Koray Gençerler, Antalyaspor’un bugüne dek 5’i Süper Lig, 2’si 1. Lig olmak üzere yedi maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların ikisini kazanırken, dördünü kaybetti.

Koray Gençerler, takımımıza bu yedi müsabakada 13 sarı kart, 1 kırmızı kart çıkardı.

Koray Gençerler yönetiminde deplasmanda 4 maça çıkan kırmızı beyazlılar, bu maçların yalnızca birini kazandı.

Koray Gençerler, Antalyaspor’un en son 2015-2016 sezonunda 5-1 kaybettiği Çaykur Rizespor mücadelesinde düdük çalmıştı. Gençerler, 931 gün sonra Antalyaspor mücadelesinde düdük çalacak.