Hamzaoğlu: “Ligin Sonuna Kadar Aynı Ciddiyetle Yürüyeceğiz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda 2-1 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu…

Hamzaoğlu: “Ligin Sonuna Kadar Aynı Ciddiyetle Yürüyeceğiz”
7 Nisan 2018 16:32

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda 2-1 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kağıt üzerinde kolay gibi görünmesine rağmen sahada uygulamayı yaparken zor olacağını düşündükleri bir maça çıktıklarını belirten Hamzaoğlu, Karabükspor’u tebrik etti ve şartlar ne olursa olsun yine de mücadeleye devam ettiklerini söyledi.

Maçın başında pasla beraber oyuna açmakta zorlanacaklarını düşündüklerini kaydeden Hamza Hamzaoğlu, kenarları kullanarak hızlı hücum ve uzun toplarla Karabükspor’un dengesini bozmaya çalıştıklarını ve bunun sonucunda frikikten golü bulduklarını ifade etti.

Skor 1-1 olmasına rağmen oyuna sonradan giren oyuncuların da katkıları ile maçı çevirmesini bildiklerini söyleyen Hamzaoğlu, oyuncularını tebrik etti.

Gelecek hafta karşılaşacakları A.Konyaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurgulayan Hamza Hamzaoğlu, ligin son haftasına kadar aynı ciddiyetle yürüyeceklerini aktardı.