Göztepe – Antalyaspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor, ligin 25. haftasında Göztepe’ye konuk oluyor…

Göztepe – Antalyaspor (İSTATİSTİK)
11 Mart 2018 09:45

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 25. hafta mücadelesinde bugün Göztepe’ye konuk olacak. Bornova Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 13.30’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 24 haftada topladığı 25 puanla 15. sırada bulunuyor. Ev sahibi Göztepe ise topladığı 36 puanla 8. sırada yer alıyor.

Göztepe – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ve Göztepe, 5’i Süper Lig, 14’ü Spor Toto 1. Lig, 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 21 maçta karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların dokuzunu kazanırken, Göztepe altı maçta ekibimize üstünlük sağlamayı başardı. Altı maç ise berabere tamamlandı.

İki takım, bugüne dek İzmir’de 10 maçta karşı karşıya geldi. Ev sahibi Göztepe 4 kez, Antalyaspor ise 2 kez galip gelmeyi başardı.

Antalyaspor ve Göztepe, Süper Lig’de bugüne dek 5 maçta karşılaştı. Antalyaspor bu maçların üçünü kazanırken, Göztepe yalnızca bir kez galip geldi. Antalyaspor, Süper Lig tarihi boyunca Göztepe’ye deplasmanda hiç mağlup olmadı.

İki takım arasındaki ilk mücadele, 1980-1981 sezonunda Türkiye 2.Futbol Ligi A Grubu’nda oynandı. Antalya’da oynanan maçta ekibimiz mücadeleyi 1-0 kazandı.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan maç, Göztepe’nin 3-1 üstünlüğüyle sona ermişti.


Göztepe – Antalyaspor mücadelesini Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Fırat Aydınus
(Y) Aleks Taşçıoğlu
(Y) Mehmet Cem Hanoğlu
(D) Koray Gençerler


Fırat Aydınus, Antalyaspor’un bugüne dek 7’si Spor Toto 1. Lig, 1’i Türkiye Kupası, 18’i Süper Lig olmak üzere 26 maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların dokuzunu kazanırken, 10 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Yedi maç ise berabere bitti.

Fırat Aydınus, yönettiği 26 Antalyaspor mücadelesinde ekibimize 61 sarı kart, 5 kırmızı kart gösterdi.

Aydınus yönetiminde deplasmanda 13 maça çıkan kırmızı-beyazlılar, yalnızca bir galibiyet alırken, bu maçlardan sekiz mağlubiyetle ayrıldı.

Fırat Aydınus, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sezon iç sahada 2-1 kazandığı Kayserispor mücadelesini yönetmişti. Tecrübeli hakem, 11 ay aranın ardından ilk defa Antalyaspor mücadelesinde düdük çalacak.